donderdag 29 januari 2015

Toilet regenwater

Waarom zou je doorspoelen met drinkwater? Richt je badkamer in met een regenwater toilet en bespaar al gauw van je drinkwater. Welke voordelen leggen we hieronder uit.


Er is zo veel regenwater , maar we doen er niets mee. Het regenwater project , ja wat nu weer ,de plee doorspoelen met regen water ! Ik had al een regen ton op mijn plat dak staan .

Je kunt ermee poetsen, het toilet doorspoelen … Dat is goedkoop én goed voor het milieu. Hoe kun je het veilig gebruiken? Heeft dit nadelige gevolgen voor de wc´s op zich ( kleurverandering?).


Hangtoilet omschakelen tussen drink- en regenwater posts feb. Aansluiting regenwater en stadswater op toilet posts jan. Regenwater voorzien voor wc en wat nog? Dat kan slimmer, dacht Gijs Doeglas. Hij bedacht daarom een gaaf systeem om met regenwater zijn toilet door te spoelen.


Wil je nog meer uit regenwater halen dan zijn er hemelwatersystemen waarbij zowel de toiletten , de wasmachine en de buitenkraan structureel van hemelwater.

We converted our ground floor loo to use rainwater collected from the house roof. GPF Macerating Toilet System - Install a Bathroom. Deze ludieke actie laat stadsbewoners op aanstekelijke wijze zien hoe zij zelf regenwater kunnen opvangen en creatief gebruiken voor een . Antwoord: dat is lastig, want een . Het maakt geen verschil of u het water door het toilet spoelt, er uw . Een wasmachine verbruikt net zoals het toilet liters water.


Voor het toilet leggen we snel de link met regenwater om water te besparen. Uniek regenwatersysteem voor toiletten gemeentehuis. Het opgevangen regenwater dient als spoelwater voor de toiletten. Gemiddeld gebruiken we in België 1liter water per persoon per dag.


Gebruik van regenwater voor toiletspoeling. Het is beter voor het milieu en . Als u voor het toilet , het poetsen en de wasmachine geen drinkwater. Conclusie: de bewoners zien het niet meer zitten om het regenwater te. Hiervoor hoeft het water niet . U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.


Voor de spoeling van toiletten vormt dat geen enkel risico. Asbestvezels kunnen via besmet regenwater wel in uw wasmachine terechtkomen en zich .

Dus ik denk, als er regenwater is dan komt het uit de regenton, als er. Op het gemeentehuis in Burgum worden de toiletten doorgespoeld met regenwater. Een vriend vertelde me dat bij oude huizen het toilet heel vaak wordt. Regenpijpen worden doorgezaag grote watertonnen neergezet.


De gemeente Den Bosch heeft ton subsidie uit Brussel gekregen om het . Hemelwater is al het regenwater wat uit de lucht komt vallen bij neerslag. Dus hier kan het regenwater perfect worden gebruikt in de vele toiletten. Door regenwater te gebruiken voor toepassingen die geen drinkwaterkwaliteit vragen ( toilet , was, …) verbruikt u minder kostbaar drinkwater.


Het toilet doorspoelen of de tuin sproeien. Zo hoeft het regenwater niet via het riool weg. Bij hevige regenval kunnen oude rioleringen overbelast raken door het vele regenwater.


Rioolwater dat omhoog komt in het toilet , de douche of de gootsteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения