woensdag 18 februari 2015

Telefoon batterij opladen

Is de batterij van jouw mobiele telefoon ook altijd veel te snel leeg? Ga dan aan de slag met onze tips voor slimmer opladen ! Je batterij is een van de belangrijkste onderdelen van je telefoon. We geven je enkele tips om de levensduur van je batterij zo goed mogelijk te . De eerste keer dat je de oplader in je telefoon doet, moet je de batterij wel helemaal 1 opladen.


Daarom is het belangrijk goed met de batterij om te gaan.

Hoe kun je nu het best je telefoon opladen ? Het beste zou zijn om je telefoon uit te zetten tijdens het opladen. Nachts opladen is funest voor je batterij , de eerste keer moet je je accu helemaal leegmaken, je telefoon ontploft als je een niet-officiële oplader gebruikt : er . Een nieuwe telefoon die je voor het eerst gebruikt of een batterij die lang niet is gebruikt, moet je eerst opladen. Dit kan met de reislader die is meegeleverd.


Het bedrijf onderzocht hoe je de batterij zo lang mogelijk kan laten meegaan. En wat bleek: wij laden onze telefoon al jaren verkeerd op. Hierdoor blijven de batterijen steeds actief, en dat heeft grote invloed op de levensduur.

Is je telefoon altijd super snel leeg? Moet je die helemaal leeg laten lopen of al bij procent opladen ? We doen het allemaal weleens: voor het slapengaan je telefoon aan de . Guilty: zonder opgeladen telefoon gaan we de deur niet uit. Tablets hebben een grotere batterijcapaciteit , dus logischerwijs kost het opladen hiervan ook . Waar het type batterij dat in je telefoon zit door de jaren heen flink is verander zijn de mythes over deze batterijen. Maar hoe houd je je batterij in topconditie? Als je dit eenmaal had gedaan kon je je telefoon weer opladen tot 1 en zo zou hij heel erg . Vroeger kwam je terug van de telefoonwinkel.


Schadelijk voor batterij en telefoon. Het lijkt steeds sneller te gaan: je mobiele telefoon heeft de hele nacht aan de oplader. Gelukkig zijn er tips om langer met je batterij te doen. We weten het allemaal: Zonder een opgeladen batterij van je telefoon kan het leven behoorlijk leeg voelen.


Laad je telefoon liever meerdere keren per dag kort op dan één keer. Na de eerste keer laden , is het aan te raden om de telefoon op tijd op te . De batterij kan gewoon worden opgeladen als zij nog niet leeg is. Je kunt de telefoon gebruiken terwijl je de batterij oplaadt.

Volg deze instructie om de batterij. Het hangt een beetje af van wat voor een telefoon je hebt, en dus wat voor soort batterij je gebruikt. Maar even snel minuten opladen voordat . Hoelang moeten oplaadbare batterijen voor de eerste keer opladen ? Geloof ons, het is voor je eigen best wil. Je telefoon gedeeltelijk opladen kan geen kwaad”, aldus Battery . Je hoeft je dus echt geen zorgen te maken over het te lang doorladen van je batterij , want dat heeft je telefoon prima zelf in de gaten. Wanneer de batterij is opgeladen, koppelt u lader los van de telefoon en vervolgens.


Tip u kunt het opladen via USB gebruiken wanneer er geen stopcontact . Steek een compatibele lader in een stopcontact. Sluit de kabel aan op uw telefoon. Uw telefoon ondersteunt de USB. In het geval van draadloos opladen zou het stroomverbruik via de batterij van de telefoon lopen, aldus ZDNet.


Draadloos opladen is een proces waarbij elektrische energie via een magnetisch veld. Wat als je batterij niet langer wil opladen. Niets is zo vervelend als een telefoon waarvan de batterij snel leeg is. Met een oplaadbare lithium- ionbatterij presteert je apparaat het allerbest.


Lees meer over het opladen van de batterij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения