dinsdag 17 februari 2015

Honda waterstof

Nieuws en acties waterstof Archieven - Honda Wesselink. Honda Clarity Fuel Cell heeft actieradius van 6km. Honda stoot Tesla van troon in strijd om actieradius. Waterstofautos van Honda , laatste nieuws over Honda en Waterstof.


Honda geldt als één van de grote voortrekkers van waterstoftechniek.

Waterstof geldt nog altijd als een autobrandstof voor de toekomst. Honda en General Motors halen de banden op het gebied van waterstoftechniek nauwer aan. De bedrijven steken miljoenen dollars in het . General Motors en Honda gaan samen een geavanceerd waterstof brandstofcelsysteem in massaproductie nemen. Tanken gaat de Californische brandstofcelrijder voortaan thuis doen.


Al tegen het einde van de jaren tachtig van de vorige eeuw vonden . Al dertig jaar is Honda bezig met onderzoek naar waterstof als brandstof. Efficiënter en vooral schoner energieverbruik is de drijfveer.

Toyota, Nissan en Honda hebben samen met nog een aantal Japanse bedrijven de handen ineen geslagen. Samen willen ze waterstof op de . Nadat Toyota onlangs haar Mirai had voorgestel is het nu de beurt aan Honda om zijn wagen op waterstof voor te stelle. Binnenkort is het misschien wel waterstof of elektrokracht. Andere fabrikanten, zoals Honda en Mercedes, brengen dit jaar en . Honda kon niet achterblijven en brengt ook een auto op waterstof uit, de Clarity.


Autoproducent Toyota, de producent van de op waterstof rijdende Mirai, heeft het voortouw genomen voor het Japanse waterstofelftal. Toyota gaat autorijden op waterstof betaalbaar maken. Toyota met de Mirai, Hyundai met de ixFuel Cell en de nieuwe Nexo en Honda. James bekijkt de Honda FCX Clarity, die op waterstof loopt en volgens hem de belangrijkste auto van de komende 1jaar is. De waterstofauto van Honda , de Clarity Fuel Cell, is gereed voor de.


BMW, Mercedes en Honda op korte termijn een FCV. Voor de nieuwe Clarity Fuel Cell streefde Honda ernaar om, in tegenstelling tot. Het merk verstrekt nu meer specificaties, waaronder de actieradius – die met 6km . BMW maakte ooit een waterstofauto waarbij de waterstof vloeibaar werd gemaakt en.


Het waterstof -recept dat nu gebruikt wordt in bijvoorbeeld de Honda FCX . Als je waterstof tankt, is er vast ook zoiets als een waterstofmotor.

Honda heeft een nieuw prototype waterstofstation ontwikkel waarmee je thuis waterstof kunt produceren en tanken. Het gebruikt daarbij onder meer bruinkool om de waterstof op . Een waterstofauto is een elektrische auto die waterstof (H2) gebruikt als. Dat bewijzen de Japanners keer op keer met hun conceptcar´s, zoals nu weer met de FC Sport . Zo rijdt de auto op het alomtegenwoordige waterstof , dat in een.


Onder meer Hyundai, Toyota en Honda brachten een waterstofauto uit. Honda is een vervent aanhanger van waterstof. Bij autofabrikanten zoals Hyundai, Toyota, Daimler en Honda. Toyota, Lexus en Honda zijn de sterrenspelers van team waterstof.


Honda Motor is als eerste autofabrikant in de wereld begonnen met de commerciële productie van een auto die rijdt op waterstof. In België kun je waterstof tanken, Brabantse boeren overwegen hun. Honda een apparaat waar je thuis waterstof mee kunt maken voor.


Mooi hoor, een waterstof tankstation met zonne-panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения