donderdag 8 januari 2015

Magneet tanktas

Wil jij een tanktas met een magneet op je motor monteren - Bekijk alle Tank tassen met magneet op MotoPort. Vanaf euro geen verzendkosten - morgen in . Een tanktas voor je motor kopen? Quick-lock of Tanklock, magneet of met riem.


Held - Held Turano II magneet-systeem tanktas . De Motor webwinkel om Magneet te kopen.

Goedkoop op motorfiets gebied met een unieke Laagste Prijs Garantie. Veel motoren hebben een tank van metaal, zodoende kan men makkelijk en snel een tanktas met magneten monteren. Voor motoren met een kunststof tank zijn . Als Held en Louis samenwerken, dan ontstaat er een geweldig product.


Bijvoorbeeld deze robuuste tanktas met krachtige magneten , balhoofdriem en een . De eenvoudigste en de voordeligste manier om een tanktas op een metalen tank te bevestigen , is een tanktas met magneten. U legt de tas op uw tank, riempje . Waar moet je op letten bij het uitzoeken van motor tanktassen ?

HELD Magneten set voor Tenda Zwart. Er zijn meerdere bevestigingsmogelijkheden: met riempjes, een tanktas montageset of magneten. Vaak wordt ook een schouderriem meegeleverd terwijl er ook . Magneet tanktassen zijn nog altijd een geliefde manier voor het vervoeren van bagage.


Logisch, want in een wip zit de tas vast op de tank en met hetzelfde . De magneet bevestiging is een losse basis, die ook als mapholder kan worden gebruikt wanneer het . Mooie kleine tanktas met magneten. ALL LIFETIME SERIE - levenslange garantie! Ideale tanktas met magneet voor sportieve motoren.


De tas wordt bevestigd met magneten direct op de tank. KAPPA, Kappa dubbele magneet tanktas met kaarthouder. Veiligheidsriem voor balhoofd regenhoes. Bagage meenemen kan lastig zijn op de motor , daarvoor hebben wij diverse tanktassen voor alle motoren.


Deze tas is ideaal voor dagelijks gebruik. Met speciaal vak voor de navigatie. Takai, zwart, in de hoogte verstelbaar.


Tas is voorzien van groot helder venster, een centrale . Ik heb heel goede ervaringen met een tanktas met magneten.

Heb je wel een metalen tank trouwens? Mijn Pan niet dus, de voorganger . Tanktas SW-Motech, City, Quick-Lock Evo. Dank zij de verwisselbare bevestiging, met zuignappen of magneten , pas hij op stalen, aluminium en kunststof tanks.


Daarnaast is hij uitgerust met handige . Deze zwarte tanktas past op stalen en kunstof tanks dankzij de verschillende bodemplaten (met sterke magneten of met zuignappen). Gemaakt van polyester en overige materialen. Tweedelig, met een gezamelijke inhoud van Liter. Zelden gebruikte Track magneet tanktas compleet met regenhoes. De prijs is excl verzendkosten.


De tanktas kan los geritst worden van het gronddekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения