donderdag 8 januari 2015

Autowassen met airmiles shell

Sinds kort worden ook punten gespaard bij het nemen van een wasbeurt bij een van de . Dit is niet zo bij alle Shell stations, vraag daarom eerst bij het station naar de voorwaarden. Voorafgaand of na afloop van het autowassen kunt u gebruik maken van onze krachtige stofzuigers. Op onze tankstations Shell Linden in Someren en Shell Hattem in Roermond zorgen wij dat u. Air Miles in te wisselen voor Carwash.


We zien u graag terug op een van onze tankstations om ook u fan te laten worden van autowassen bij Shell.

Air miles zijn leuker dan u denkt! Met Airmiles of een euroSHELL Card betalen? Hierbij wil ik een klacht melden over Shell : Was vandaag van plan de auto te laten wassen bij Shell en te betalen met Airmiles. Met tanken kunt u bij ons sparen voor airmiles.


Perfecte ligging, op de invalswegen van. De ideale locatie voor tanken, shoppen én autowassen. Tanken: opstelplaatsen, waarvan 2 . Na knipjes is uw wasspaarkaart vol en kunt u gratis uw auto wassen met wasprogramma 3. Shell Steenwijk heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten.

Dan rijdt u toch naar de Carwash van Shell Schouwenaar in Oisterwijk? Onze wasstraat werkt in twee gedeelten. In het eerste gedeelte kunt u de auto met hoge druk, . Als u kiest voor een programma van € dan moet u 9. Het adres voor kwaliteitsbrandstoffen, autowassen en aanhanger verhuur. Met die airmiles kun je de wasstraat van de shell betalen.


Wie slim winkelt en tankt, spaart. Bij kwartjes gratis autowassen ! Sparen met een Airmiles kaart en inwissel mogelijkheden bij onze Shell stations. Een Airmiles kaart is direct gratis verkrijgbaar op het station en meteen te . TIP: Voor extra kunt u uw wasbeurt uitbreiden met een hogedruk.


Altijd een extraatje ontvangen? Ook uw brandstof kunt u voor een gedeelte betalen met Airmiles. Op Shell Nijkerk bieden wij u al onze kwaliteitsbrandstoffen aan.


De wasstraat bij Shell Stadsdennen aan de Newtonweg heeft een metamorfose ondergaan. Ieder groot benzinemerk, Shell , Total of BP, heeft wel een. Heb dat ook een tijd gedaan: Auto wassen bij de Shell met de airmiles.


Destijds had je de zegeltjes van shell waarmee je alleen in de Shell shop eea. Kan nagenoeg gratis mijn auto wassen.

Gratis handdoeken, een autowas - beurt of korting. Voor alle automobilisten zakelijke-. Bij de Binckhorstlaan aan de kassa van het Shell tankstation.


Waarom naar de carwash en niet thuis de auto wassen ? Met deze Shell Carwash kaart kunt u de komende tijd bij aan ommezijde vermeld shell station sparen voor korting. Niet geldig in combinatie met Airmiles. Kijk voor de actuele prijzen van.


Daarbij helpt Shell FuelSave je te besparen op de kosten, omdat je meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения