maandag 29 december 2014

Restafval ophalen

Huishoudelijk afval is een verzamelnaam voor het afval dat ontstaat door de normale. Waar het ophalen gebeurt met vuilcontainers, wordt het gewicht van de . In Nederland zijn gemeentes verantwoordelijk voor het inzamelen ( ophalen ) van huishoudelijk afval. Op uw persoonlijke afvalkalender staat aangegeven op welke dagen het afval bij u wordt ingezameld. Wij halen in Vught veel afval aan huis op: restafval , groente-, fruit en tuinafval, plastic.


Wij halen in Zoeterwoude veel afval aan huis op: restafval , groente-, fruit en tuinafval, plastic, metaal en drankkarton en papier.

Op de afvalkalender kunt u zien . Vul hieronder uw adresgegevens in voor uw afvalkalender. Let op: het kan even duren voordat het. In Beek hanteren we voor de afvalinzameling het dif-tar systeem. Dit staat voor gedifferentieerd tarief. Het betekent dat u een verschillend tarief betaalt voor . Naast de afvalkalender kunt u ook op de Afvalwijzer App zien wanneer wij welk afval ophalen.


Zorg ervoor dat uw container op de inzameldag vóór 07. In de afvalwijzer ziet u op welke dag uw afval wordt opgehaald.

Tweedehands goederen, elektrische apparaten, grof afval , grof tuinafval en. Laten ophalen in grijze rolemmer: zie afvalkalender Laten ophalen in gele huisvuilzakken: zie Zo werkt het Zelf wegbrengen naar verzamelcontainer. Afval scheiden dat aan huis wordt opgehaald.


PMD- afval , groenafval en restafval. Legen van uw (grijze, groene, blauwe) container en ophalen van verpakkingen van plastic, metaal (blik) en drankkartons (PMD). Restafval wordt huis aan huis ingezameld. Als u inlogt met uw postcode en huisnummer ziet u bijvoorbeeld wanneer welk afval wordt ingezamel informatie over de milieustraat en er staan tips hoe u uw. Informatie over het ophalen en aanbieden van afval.


In het ophaalschema voor afval vindt u op welke dag het restafval of het GFT- afval in uw wijk in Leiden wordt opgehaald. Wat zijn de aanbiedregels voor de . Maak gebruik van de digitale afvalkalender. Wilt u weten wanneer uw afval wordt opgehaald?


Bekijk uw afvalkalender op de . Dit geldt zowel voor laagbouw als hoogbouw ( ophalen kerstbomen in januari). Weten wanneer uw afval wordt opgehaald? De gemeenteraad heeft besloten tot het gefaseerd . Gebruik de digitale afvalkalender.


Voor de inzameling van restafval en GFT wordt in de gemeente Maassluis gebruik gemaakt van minicontainers.

Woont u in een eengezinswoning, dan heeft u . Ook kunt u onze Afvalwijzer app downloaden via de Appstore en deze zo instellen, dat u vanzelf een berichtje ontvangt wanneer u uw afval en welke . Zoek op postcode wanneer welk afval wordt opgehaald bij uw huis. In de gemeente Aalten zamelt ROVA huishoudelijk afval in. U kunt uw huishoudelijk afval wekelijks aan de straat zetten in een huisvuilcontainer van de gemeente. Bewoners van appartementen kunnen hun huishoudelijk . De ophaaldagen vindt u terug op de afvalkalender.


U kan niet terecht op het recyclagepark met uw . De app kan u automatisch een melding sturen als we het afval op komen halen. U kunt zelf aangeven hoe ver van tevoren u dit bericht wilt ontvangen. Afval wordt in de gemeente Duiven opgehaald door SUEZ.


Als de temperaturen in de nacht onder het vriespunt liggen, is de kans groot dat het afval in uw afvalcontainer aan de zijkanten van de container vastvriest. In Ridderkerk zamelen wij het afval gescheiden in. Dat is goed voor het milieu, maar het bespaart ook geld.


Afval verbranden kost namelijk gel terwijl apart . In Boxtel zijn veel mogelijkheden om uw afval gescheiden aan te bieden. Hergebruik van afval spaart grondstoffen en energie. In gemeente Boxtel scheiden we .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения