dinsdag 2 december 2014

Magneet slot

Een bijkomend voordeel van het magneetslot is dat je dit altijd zelf kunt in- en uitschakelen. Wanneer er dus even geen kinderen in de buurt zijn, hoef je geen . SNC standaard magnetische sloten zijn onzichtbaar als de deur gesloten is en passen daardoor goed bij elk interieur. De sloten hebben een standaard . Maak jouw keuze uit de diverse soorten woningbouw sloten.

Magneetsloten van Intersteel met RVS én mat zwarte voorplaten. RVS deurbeslag koop je voor de . Deze kun je gebruiken om je keukenkastjes te . En de magneetsloten zijn direkt uit voorraad . Inbouw magneetslot voor draaipoorten. Set met magneet en ankerplaatje voor N-LINE-(B of S)-MAG-profielen.


Opbouw magneetslot zonder handvaten.

Opschroefbaar magneetslot zonder kruk. Een magneetslot is een woningbouwslot met een magnetische dagschoot, oftewel een magneetslot. Deze schoot klikt in de magneetschoot en het grote . Doordat er bij een geopende deur met een . HANDSON magneetslot wit 4kg stuks. Het magneetslot is als alternatief voor een standaard insteekslot in Nederland wel bekend. Het grote verschil tussen een magneetslot en een traditioneel slot is het feit dat de dagschoot (het beweegbare deel wat de deur op slot doet) bij een . Koop nu uw Sloten bij Decodeurbeslag.


Vind magneetslot op Marktplaats. Elektrische sloten verhogen de veiligheid in combinatie met de juiste toegangscontrole. Onder elektrische sloten vallen motorsloten, valschootsloten, elektrische . Deze magneetsloten of snappers zijn grijs en worden per stuks geleverd. Het kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een . Woningbouw magneet loopslot, mat zwarte RVS voorplaat.


Onzichtbaar slot op basis van magnetisme.

Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door de . De inhoud van jouw lades of kastjes is onbereikbaar voor kleine kinderen wanneer je gebruikmaakt van een magneetslot. Houdt alle gevaarlijke producten veilig achter slot en grendel met dit handige magneetslot van. Dit kleefmagneet opbouw slot heeft als doel het extra vergrendelen van poorten of openslaande deuren door middel van een kleefmagneet.


Dit locinox slot is direct in onze webshop te bestellen. Als dealer en leverancier leveren wij dit magneet slot. Insteekslot met magnetische schoot. De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen.


De standaard uitvoering (kleur) is: ZILVER. Magneet serie wc-badkamerslot, geschikt voor binnendeuren in woningbouw. Stalen dagschoot, dat naar buiten getrokken wordt door bij behorende . Bij de Neco-projectsloten van Ivana met magnetische dagschoot is de dagschoot bij geopende deur vlak met de voorplaat hetgeen een mooie strakke uitstraling . Met elektrische spanning wordt een elektromagneet aangestuurd welke de dagschoot van het mechanisch slot vrijgeeft. Een deuropener is soms uitgevoerd met . Wij zijn blij dat wij nu niet alleen freesmallen . Met behulp van een magneetslot zorgt u ervoor dat kinderen geen kastjes of laden openen.


Bestel snel op de webshop medipoint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения