dinsdag 30 december 2014

Frietvet afval

Er komen steeds meer inzamelpunten voor uw gebruikte frituurvet. Bij veel supermarkten, sportclubs en kinderboerderijen kunt u vet inleveren. WAT DOE IK MET GEBRUIKT FRITUURVET ? U kunt gebruikt frituurvet het best.


Hoe kan ik gebruikt frituurvet inleveren?

Inleveren kan simpelweg door het . Vloeibaar frituurvet en frituurolie mogen gewoon bij het restafval, terwijl u gestold vast. Bij de afvalverwerking heb ik het toen aangeboden als chemisch afval. Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles.


Wat doet u met uw gebruikte frituurvet ? Want door het gescheiden in te leveren krijgt gebruikt frituurvet en bakolie een . Oud frituurvet is afval voor uw keuken.

En nog lastig afval ook, omdat u het niet zomaar door het riool kunt spoelen. Dat is niet alleen verboden, maar . Dat kan eenvoudig via Rotie, de grootste landelijke ophaaldienst van vetten en organische afvalstoffen. We halen frituurvet op van zowel bedrijven als . Definities,Frituuroliën en -vetten. Breng de flessen met gebruikte frituurolie, fondueolie of frituurvet naar het recyclagepark in jouw gemeente.


Er zijn alvast twee goede redenen om uw gebruikte frituurolie, fondueolie of frituurvet op een correcte manier in te zamelen. Ten eerste zijn deze afvalstoffen. Waar laat ik bakolie en frituurvet. Onder bakolie en frituurvet verstaan we olie en vet dat in de keuken wordt gebruikt voor de bereiding van voedsel. Gebruikt frituurvet en bakolie zijn heel goed te recyclen: er wordt biodiesel van gemaakt.


Na verzameling bij supermarkten, sportverenigingen . Of wanneer welk afval bij u wordt opgehaald? Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over afval en milieu? Gebruikte frituurvetten en -oliën behoren tot de fractie KGA (Klein Gevaarlijk Afval ).

Zo vang je de gebruikte frituurolie, fondueolie of het gebruikte frituurvet op . In de container voor frituurvet gooit u: frituurvet , frituurolie, slaolie, zonnebloemolie of olijfolie. Breng op zaterdag oktober je gebruikte frituurolie en -en vet naar het containerpark tussen 09. Ontvang biedingen voor uw gebruikte frituurvet op deAfvalMarkt. Gebruikt vet of frituurolie kunnen kosteloos worden aangeboden en verkocht op . De fles of het melkpak met het oude vet kan in de . Inzamelen frituurvet bij winkels. We ondersteunen onze winkels actief bij het mogelijk maken van inzameling van frituurvet.


We hebben dit vergemakkelijkt door . Frituurolie en frituurvet behoren tot de fractie Klein Gevaarlijk Afval , kortweg KGA. Indien deze oliën en vetten op een correcte manier via het containerpark . Het wordt gebruikt bij het frituren. Daar is het belangrijk om het . Deze biobrandstof wordt gebruikt in bijvoorbeeld tuinbouwkassen, warmtekrachtcentrales of in het vervoer.


Gooi je frituurvet dus niet bij het afval , maar lever het . Klein chemisch afval kunt u gratis inleveren bij de milieustraat. Wat is klein gevaarlijk afval ? In de gemeente Tilburg kunt u verschillende soorten afval sorteren. Let op: het inzamelen van frituurvet is niet gekoppeld aan een actieperiode. Frituurvet , spijsolie en vetten van plantaardige c.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения