woensdag 26 november 2014

Slimme meter p1 poort uitlezen

Wil je je slimme meter live kunnen uitlezen ? Slimme meter uitlezen met je Raspberry Pi. In dit artikel laten we zien hoe je dit kunt doen met de software Pmonitor en Domoticz. Met UMeter LIVE kun je de slimme meter live uitlezen.


Spring naar Uitlezen op afstand stopzetten - Je kunt het uitlezen op afstand ook later uit laten zetten.

Geen data vanaf slimme meter posts jan. Een makkelijk te installeren oplossing voor mijn nieuwe slimme meter. Hobbyproject: slimme meterkast met Raspberry Pi. Dubbele registratie op slimme meter Enexis okt. In dit filmje laat ik zien hoe je zelf met behulp van een pkabel en een laptop een slimme meter kan.


Bestel nu hier u slimme meter kabel voor 1euro. RJ-gaat de meter in ( ppoort ).

Spring naar Python script voor het uitlezen van de seriele poort - De output van de slimme meter is precies 20. Zijn er ook mensen die slimme meter uitlezen met de Raspberry Pi? Met deze kabel kunt u uw slimme meter in uw meterkast met Domoticz, de Micasaverde Vera of Vera Light uitlezen. De slimme meter wordt geplaatst door uw netbeheerder en deze heeft een poort waar u deze kabel aan kunt sluiten.


Ik wil even voortborduren op dit topic. Deze Pdongle heeft geen batterijen nodig! De metingen van uw slimme meter worden dus continu . Uitlezen van slimme meter berichten en doorsturen via Z-Wave naar Internet . Op het Tweaker forum staat een goed artikel over hoe je m. Werkt met nagenoeg alle slimme meters (RJpoort ) - Altijd inzicht in je verbruik en. P- poort van een slimme meter kunt uitlezen. De gegevens uit je slimme meter uitlezen.


Pkabel, geschikt voor het aansluiten van de CEMM op uw slimme meter. V- Met deze firmware is het mogelijk de pulslengte drempel per poort van de module aan te passen aan de corresponderende waarde van je Spulsgever. Andere Service Module: Apparaat dat op de P1. Naast het lokaal uitlezen van de slimme meter zijn .

Het uitlezen van de Smart Meter Reader gebeurt in . Wanneer ik mijn slimme meter uitlees via de gratis functionaliteit of via de. Er zijn verschillende typen slimme meters voor zowel elektriciteit als gas. Een slimme meter is een digitale gas- en elektriciteitsmeter die zowel op.


Als het uitlezen op afstand op een later tijdstip toch door de gebruiker . Het kan ook voorkomen dat de slimme gasmeter niet volledig is geactiveer waardoor deze nog. De P1-wifi gateway bestaat uit een microcontroller met WiFi funcitonaliteit aan boord. Ruimte voor jaar aan metergegevens.


Enige voorwaarde is, dat er een slimme meter aanwezig is. P-kabel ( uitlezen slimme meter poort ). Cl4: uitlezen van actuele meterstanden, dagstanden of maandstanden van de. Inzicht in je eigen energieverbruik, slimme meter geeft automatisch ook gasverbruik. Die poort op de slimme meter is ervoor om gegevens te kunnen uitlezen en mijn.


Deze software registreert het verbruik ( slimme meter P), . Ppoort van de slimme meter , op de Ppoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения