woensdag 19 november 2014

Ijzer boer

Huishoudelijk schroot werd vroeger doorgaans opgehaald door een handelaar in oudijzer, vroeger de oud- ijzerboer genaamd. Tegenwoordig wordt het aan de. Wij beschikken over een weegbrug tot kilo en een klein . Op grote partijen zijn wij voorbereid.


Zit u te kijken met oud ijzer ? Soms, of heel vaak, vind je een briefje in de bus.

Prins komt het kosteloos bij u ophalen. Wij komen uw oud ijzer ophalen. Zet uw apparaten en ander metaal zaterdag aan de straat of . Uw oud ijzer laten ophalen in Boxtel en omgeving? Neem contact op voor een afspraak. De andere oud ijzerboer , de familie Hinderiks, heeft wel aan zijn plicht voldaan.


De opslag van oud ijzer aan de Wolthaarsdijk in Raalte. Vind oud ijzer ophalen op Marktplaats. Stellendam maakt het inzamelen en verwerken van oud ijzer en metalen tot een complete en professionele dienstverlening.

Metaalhandel Veldhoven, voor al uw metaalafval. Bereken online de inruilwaarde van uw oud ijzer en metalen. Firma Dijksma is de ijzer en metaalhandel uit Jubbega. Ook het adres voor accu inzameling en . Dan komen we gratis uw oud ijzer bij u thuis ophalen. Ook voor bedrijven in de zorg en . Een bedrijf met veel ervaring, . Welkom bij Van der Weijden Metals, uw partner in de verwerking van oud ijzer , oude metalen en schroot.


JOBOMETAAL haalt gratis al uw oud ijzer en oud metaal op in Den Haag en omstreken. Voor verwijderen, demonteren en slopen bent u ook aan het juiste . Oud ijzer boer op Telefoonboek. Naast een oud ijzer boer vind je ook groothandel in afval en schroot, handel, autobedrijf, afvalverwerking, groothandel in . Van koper tot ijzer : zo verdien je aan oud metaal. In en verkoop van machines, motoren en bruikbaar ijzer. GALLANTMETAAL is gespecialiseerd in het ophalen van oud ijzer.


Altijd de hoogste prijs voor uw oud ijzer ! Het inzamelen en opkopen van oud ijzer en metalen is al tientallen jaren een activiteit waar Visser ATR zicht intensief mee bezig houdt. Huiskes Metaal is als modern en milieubewust bedrijf continu bezig met het verzamelen en recyclen van oud ijzer en non-ferro metalen, vanuit onze vestiging in .

Voor een vlotte verwerking van oude materialen in zink, koper, lood en aluminium, autowrakken en andere oude metalen en oud ijzer vertrouwt u op . Dichtende ijzerboer heeft zijn handen vol. Averbode Metaal Recycling staat . Jan Put is een opvallende verschijning op Walcheren. Wim de Voeght is de oud ijzer en metaalhandel in het Westland. Wij staan garant voor de beste prijs, betrouwbaar containertransport en verwerken metalen met . Op zoek naar een plek om oud ijzer in te leveren?


Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B. Eindhoven kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht. See what people are saying and join the conversation. Oud Ijzer ,Wit goed aparatur Gratis Ophalen Den Haag, den haag.


U kunt mij bellen als u overtollig, ijzer , . De besloten vennootschap De IJzerboer B. Wij werken vanuit onze vestigingen in Tilburg en Best. Alleen schoon ijzer mag ingeleverd of opgehaald worden. IJzer vervuild met bijvoorbeeld olie of koelmiddel (koelkast) mag niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения