woensdag 12 november 2014

Monteur gas

Dit varieert van het graven van sleuven tot het leggen van leidingen, tot. Als monteur gas -, water- en warmtedistributie heb je belangrijk werk. Jij zorgt ervoor dat het enorme netwerk van leidingen en kabels goed werkt.


Bekijk online vacatures gas als leerling monteur op de grootste vacaturebank van Nederland. Wil je monteur gas -, water- en warmtedistributie worden? Bekijk hier de opleidingsinformatie van het Regio College.

Je gaat één dag per week op de locatie in Eindhoven naar school. Daar leer je de theorie van je vak. Deze bbl-opleiding duurt twee jaar.


Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Elektriciteit, gas, water en data zorgen ervoor dat je in veel omgevingen van alle gemakken voorzien bent. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een aannemersbedrijf, waterbedrijf, . Een geweldige uitdaging: ervoor zorgen dat duizenden huishoudens altijd voorzien zijn van gas , water en warmte. Jij maakt dat mogelijk bij BAM Infra Energie .

Draag jij met trots ons BAAS logo, terwijl je de regio klaarstoomt voor de . En ben je op zoek naar een zelfstandige baan in de buitenlucht, waarbij je storingen in het net oplost of . En dan komt vliegensvlug de monteur gas -, water-, en warmtedistributie in actie! Die spoort met speciale apparatuur storingen in leidingen voor water, gas en . Je leert meer over je vak, waardoor je breder inzetbaar bent. De eerste monteur gas -, water- en warmtedistributie werkt op verschillende locaties aan distributienetten van gas, water en warmte. Hij verricht, binnen minimaal één werkgebie.


De Eerste monteur gas -, water- en warmtedistributie is uitvoerend en werkt zelfstandig. Je werkt aan buizen onder de grond: gas- en waterleidingen. Ben jij een technische held en weet jij van aanpakken . Organisatie: Smart4All is een wervings- en detacheringbureau dat met haar opdrachtgevers zoekt naar slimme manieren . Monteur Gas Water Warmte VIAG VP. Je verricht montage- en onderhoudswerkzaamheden aan leidingen, distributienetten, . Gestelde eisen Je hebt een diploma (WEB-niveau 3) . Je graaft sleuven en legt de buizen in de grond. We staan er niet altijd bij stil maar Gas , Water en Warmte dragen dagelijks bij aan onze kwaliteit van leven.


Het transport hiervan speelt zich grotendeels onder.

U leert veel over werkzaamheden aan . Ook leg en onderhoud je verbruikersaansluitingen en meteropstellingen. Wij zijn op zoek naar versterking . Word jij onderdeel van onze unieke combinatie? We zien je sollicitatie graag tegemoet. Kom jij met jouw ervaring de handen uit de mouwen steken bij . Je leert hoe je het werk kunt voorbereiden en hoe je sleuven en putten graaft.


Bekijk de vacature WEB monteur Gas -Water- electra in Utrecht via Olympia en solliciteer direct! Bij IWNL kun je werken en leren in de techniek. Je bedient apparatuur dat lekkages in gas en . Je renoveert gas- en waterleidingen en je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения