maandag 10 november 2014

Draadloze qi oplader

Qi draadloze oplader - recht model. Je telefoon moet wel geschikt zijn om draadloos te kunnen opladen! Handig, want zo heb je geen kabel meer nodig die in de knoop kan raken of kapot . Er verschijnen steeds meer varianten van draadloze opladers op de markt. Wij hebben verschillende Qi - opladers getest en vergeleken.


Lees hier hoe u draadloos kunt opladen en wat een Qi lader precies is.

Bij Appelhoes voor 22: bestel dezelfde werkdag gratis verzonden! Gelukkig is de draadloze Qi oplader inmiddels wel een standaard: die standaard heet dus Qi (spreek uit tsjie). Als je dus een Qi oplader koopt . Ah, draadloze accu vormt een draadloze oplader. Welke telefoons kunnen draadloos opladen?


Dit komt omdat Apple de open Qi -standaard ondersteunt, die al jaren wordt gebruikt door . Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in huis! Laad snel uw telefoon op zonder oplaadkabel.

NPD Group uitgevoerd onderzoek op het gebied van mobiele laadoplossingen en draadloze opladers en gebaseerd op . Er zijn veel Qi -gecertificeerde opladers op de markt, waaronder de twee nieuwe draadloze oplaadmatten van Mophie en Belkin, waarmee u . De oplader werkt op basis van Qi , de nieuwe internationale, breed gedragen standaard voor draadloos opladen, bedacht door Philips. Je ziet draadloze opladers steeds vaker verschijnen in koffietentjes of viegvelden. Een draadloze lader maakt draadloos opladen mogelijk middels de Qi. Qi is een universele standaard die . Draadloos opladen is een relatief . Waarop kun je letten bij aankoop van een draadloze oplader ? Plaats hem dan op de draadloze oplader en … daarmee is de kous af!


Een stijlvolle Qi oplaad pad gemaakt van echt bamboe hout, geschikt voor elke telefoon die Qi -technologie ondersteunt. De AirPower werkt met de Qi -standaard voor draadloos opladen en is . Qi infrees (inductieve) oplader 630mA om onzichtbaar in een houten werkblad in te frezen. Bestel nu online op 123BestDeal.


In de Verenigde Staten worden koffie- en fastfoodketens zelfs helemaal uitgerust met tafels die één grote Qi - oplader zijn. Zens Qi Single Wireless Charger: Meer informatie of bestellen? Met een draadloze oplader is opladen nog makkelijker.


Plus en X kunnen draadloos worden geladen volgens de QI -Standaard die de OCS . Xiaomi heeft voor de Mi Mix 2S speciaal een draadloze oplader op de markt gezet.

De Qi oplader komt met een belachelijk lage prijs van 180 . Levering binnen uur met acceptgiro. Bekijk en vergelijk alternatieven voor de Itian Qi charging stand - draadloze oplader met stand - zwart. Dit zijn populaire modellen met een vergelijkbare prijs en . Het dock van de Qi - oplader bevat een spoel die een elektromagnetisch veld uitstraalt. De Samsung Wireless Qi charger is een compacte oplader die bedoeld is voor het draadloos opladen van je toestel. The induction technology makes it possible.


Dan heeft u een draadloze ontvanger cq. Karakteristieken asus padfone s. Omdat je de telefoon alleen maar op de lader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения