donderdag 15 februari 2018

Tasverstuiver vullen

Hoe zonde is het om je parfum mee te nemen in je handtas. Al helemaal als het een grote maat is. Gelukkig bestaan er tasverstuivers en ik zal . Travalo, tasverstuiver , tasverstuivers , verstuiver, parfumverstuiver,. Wat ik ontzettend handig vindt is dat je deze gemakkelijk kunt vullen , maar .

Een kogelvormig flesje die je kunt vullen met je favoriete . Het enige dat u hoeft te doen, is uw verstuiver te vullen met uw favoriete geur. Ontdek de tasverstuivers in verschillende modellen en kleuren. Een tijd geleden heb ik een Travalo parfum verstuiver gekregen van een vriendin.


Die heeft ze laten vullen bij Douglas, dat was gratis. De tasverstuivers van Travalo zijn makkelijk te vullen , zonder dat je kostbare. Om de parfumverstuivers van Travalo te vullen verwijder je het sprayknopje van . De Mini is een handige travelspray die je zelf kunt vullen met je favoriete parfum!

De Mini heeft ml inhoud wat gelijk staat aan sprays! Flo, een handige minispray die je gemakkelijk kunt vullen. Een parfumverstuiver is handig om mee te nemen in je tas. Dit scheelt je sjouwen met een grotev fles. TRAVALO producten koop je online bij ICI PARIS XL.


Snelle levering en gratis retourneren. Ideaal om uw eigen parfum altijd mee te nemen. In uw hand- of sportas waar u wenst, uw favoriete parfum altijd binnen handbereik. In tegenstelling tot andere tasverstuivers heeft de FLO een uniek vulsysteem.


Hierdoor is de FLO snel en eenvoudig te vullen zonder geknoei. Met de Travalo heeft u altijd . Daarvoor lijkt me de enige remedie om een soort van parfumfles met alcohol te vullen en dan de travalo weer op diezelfde manier te vullen. De hervulbare tasverstuiver (ml) vul je met je eigen favoriete parfum.


De True Spirit tasverstuiver is voor € 4. Classic HD - Navulbare tasverstuiver - TRAVALO. Travalo Excel navulbare tasverstuiver ml fuchsia met houder.

Dit compacte parfumflesje, ook wel tasverstuiver genoem kan worden. De Travalo kan je vullen met ml van je favoriete parfum. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste tasverstuiver , met vullen. Tasverstuivers ,leuk voor moederdag.


Handige kleine trechter om parfumverstuivers te vullen. Klein maar handig om een verstuiver te vullen zonder te morsen! Zoals de naam al zegt: een verstuiver voor in je tas. Deze handige verstuiver in reisformaat is makkelijk te vullen , enkel door te pompen.


Ze gingen snel stuk, of het bijvullen was erg onhandig. Daarom heb ik een nieuwe tasverstuiver aangeschaft en ditmaal van Ici Paris XL. Handig om je favoriete geur altijd bij je te hebben. Gemakkelijk te vullen verstuiver. Neem je geur overal mee naar toe met deze tasverstuiver ! Productinformatie over Trechtertje.


Makkelijk te vullen middels een pompsysteem aan de onderkant. Bestel nu de handige luxe Caron flacon, te vullen met een geur naar keuze. FLO tasverstuiver bestellen doe je bij Superwinkel. Onderaan de verstuiver zit een plastic gaatje, waardoor je hem kunt vullen.


Hier lekt geen vloeistof uit, wat bij goedkopere versies nog wel . Open dagen PR bureaus Amsterdam. Het meest verrassend vond ik de collecties van Shoeby (1.), Sarena Huizinga (2.), de tasverstuiver van ICI Paris XL (3.) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения