dinsdag 27 februari 2018

Huisnummer solar

Uw huisnummer verlicht door zonne-energie. Gaat elke avond vanzelf aan door de schemersensor en brandt lekker lang. Vind solar huisnummer op Marktplaats.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Coolblue: alles voor een glimlach.

Bespaar op je energierekening met dit design huisnummer met LED verlichting! Deze LED verlichting wordt gevoed door een Ni-MH mignon accu, die . Vier krachtige LEDs verlichten het nummer automatisch . Automatisch licht bij schemering, van de stroom onafhankelijk verlicht huisnummer , lithium-ferrum-accu voor 3dagen licht per jaar, inclusief stickervel met . Maak je huisnummer goed herkenbaar en aantrekkelijk door het solar te verlichten. De vier krachtige leds laden overdag . Zelfs in het donker is jouw huisnummer te zien!


Ideaal om zonder bedrading uw huisnummer op te vallen in het donker, met een groot oppervlak solar panel voor maximale lading.

Dit huisnummer van Eglo werkt op zonne-energie en heeft een afmeting van 30x20xcm. Goed herkenbaar, aantrekkelijk solar huisnummer met achtergrondverlichting. U bent op zoek naar huisnummer verlichting? Huisnummer -verlichting artikelen. Veel mensen vergeten de buitenkant van hun woning een luxere uitstraling te geven en zelden wordt aan het huisnummer gedacht.


Hebben anderen moeite om je huis te vinden? Of kan je saaie en onduidelijke huisnummerbord wel een . Deze week in de Aldi folder: een super stijlvol solar huisnummer dat werkt op zonne-energie. Zo licht jouw huisnummer altijd automatisch op in . Tot ons portfolio behoren naast . HUISNUMMER MET LEDVERLICHTING SOLAR. Op dit moment is dit product niet (of niet meer) via de webwinkel bestelbaar, indien u meer informatie wenst over de levertijd van dit product neem dan contact. Als er iets niet lang werkt is het wel dat glow in the dark spul.


Mooi vormgegeven huisnummer aanduiding met verlichting. Werkt op zonne-energie 6-uur brandtijd. Verzendkosten€ (Nederland).

Deze solar -wandlamp is gemaakt van geborsteld rvs en is voorzien van een glasplaat waarachter u uw eigen huisnummer kunt samenstellen met behulp van de . Jouw eigen solar verlicht naambordje met huisnummer naast de voordeur. Solar LED huisnummer verlichting. Plak jouw huisnummer op de glasplaat van het solar verlicht huisnummer en plaats dit naast jouw voordeur.


Materiaalmix van hout, kunststof en acrylglas. De solar -aandrijving moet nog gesoldeerd worden op de . Perfect om het huisnummer zichtbaar te maken en de ingang te verlichten! Twee LED-lampen zorgen voor het nodige licht en dankzij de inbegrepen . De lampen worden opgeladen door zonne-energie en . O'DADDY Antares solar huisnummer verlichting. Geen kabels en schakelaars nodig!


Innovatieve brievenbus van roestvrij staal voorzien van krantenrol aan de onderzijde en is voorzien van zonnepaneel met verlicht huisnummer (LED).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения