donderdag 1 februari 2018

Spiritueel reinigen huis

Het energetisch reinigen van je huis is iets anders dan de ramen lappen of. Maar het kan grondiger: door middel van space clearing reinig je een huis energetisch. Varianten op dit idee zijn er in allerlei culturen en spirituele tradities. Een veelgebruikte invalshoek voor het reinigen van ruimten zijn de vier . Jezelf of je huis spiritueel reinigen met salie.


Soms loop je een kamer binnen en voelt de ruimte niet goed.

Je kan niet precies uitleggen . Je huis energetisch reinigen is iets wat iedereen kan. Je vindt hier manieren om je huis energetisch te reinigen Verwijder energieën die niet . Dat we ons huis reinigen en schoonmaken met een lekker sopje kennen we allemaal wel, maar reinig jij je huis ook energetisch? Alles is energie, overal zit energie en energie kan blijven hangen in je huis. Een huis waarin zware of negatieve energie hangt is niet prettig.


Wat kan mijn energiesysteem verstoren? Je kunt ze sturen met je intentie. Het sturen van positieve gedachten heeft .

Een aantal jaar geleden ging ik regelmatig op pad om huizen (energetisch) te reinigen en in balans te brengen. Het geeft veel voldoening als je hoort dat . Wanneer de energie in je huis negatief is kan je het zelf heel goed spiritueel te reinigen. Hier volgt een stappenplan om de energie weer . Hierna kan je je huis spiritueel reinigen.


Als je huis erg vervuild is met . Dan kan het helpen om je huis energetisch te reinigen. Een ruimte kan naast vervuiling op fysiek niveau ook energetisch vervuild raken. De oorzaak kan liggen in het in onbruik raken van die ruimte, . Dan is het vaak écht noodzaak om het huis te reinigen, doordat het leefcomfort ernstig wordt aangetast door de negatieve energie in het huis. In uur je woning of ruimte energetisch zuiveren en reinigen. Het is net of er hier in huis iemand langs mij heen loopt, maar ik zie niemand.


Het is een van de meest gebruikte rituelen: reinigen. Je komt het in veel godsdiensten tegen, het baden, wassen, reinigen en heiligen of wijden . Die bevestiging fungeert als een soort van slot, noem het maar een spiritueel slot. Wat is smudgen of huisreiniging?


Soms gebeurt het dat je een sfeer in je huis ervaart die niet prettig aan . Waarom een spirituele huisreiniging?

Soms hebben mensen namelijk het gevoel dat er . Het huis waarin je woont heeft impact op jou en je woongenot. Energetisch reinigen van een huis. Omgekeerd heb jij invloed op de sfeer in jouw huis.


En zeker voor plekken waar in principe niets aan de hand is, maar die alleen het . Zelf je huis energetisch reinigen is helemaal niet zo moeilijk. Lees meer over het reinigen van je huis. Herken je een of meerdere van onderstaande klachten waar je geen aanwijsbare oorzaak voor hebt: Slechter slapen. Behalve de rommel opruimen en alles schoonmaken kun jij je huis ook spiritueel reinigen.


Weg met alle negatieve energieën en hallo positiviteit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения