vrijdag 14 oktober 2016

Vuilnisbak schoonmaken

De vuilnisbak heeft regelmatig een goede poetsbeurt nodig. Voor het schoonmaken van de vuilnisbak heb je verschillende mogelijkheden. Kliko schoonmaken : lees nu wat je nodig hebt om je container te reinigen en hoe je het aanpakt! Maar ook hoe je voorkomt dat je kliko vies . Toch is het noodzakelijk, want anders komen er vieze luchtjes uit de bak.


Stinkt je prullenbak – tips om vieze vuilnisbak geuren te voorkomen.

Schoonmaken van de bak zelf, en zeker het deksel, is ook heel erg hard en vaak nodig. Hoe houd ik mijn container schoon en fris? Heeft u een eigen container voor groente-, fruit- en tuinafval of voor restafval? Met warm weer gaan die soms stinken . Soda is hét wondermiddel om vieze geurtjes in je vuilnisbak te voorkomen.


De container regelmatig schoonmaken met natuurlijke producten, . Na een aantal uur begint de vuilnisbak alsnog te stinken naar rotte vis. Je prullenbak schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig.

Vuilnisbakken kunnen enorm gaan stinken. Gelukkig absorbeert HG tegen stinkende vuilnisbakken deze stank effectief. Komt er een vieze lucht uit de kliko? Zo pak je deze klus handig aan.


Blijven er bij u ook afvalresten achter in uw container wanneer deze geleegd is? Heeft u ook last van de nare geuren die afvalcontainers rondom uw huis of de . En dat betekent bij deze tropische temperaturen stank en . Doe het voorzichtig zodat de zak niet scheurt. Neem de vuilnisbak mee naar de plaats waar je de vuilnisbak moet schoonmaken. Borstel de vuilnisbak met heet . Vincent Container Cleaning Services (VCCS) verzorgt periodieke containerreiniging voor particulieren en bedrijven. Het schoonmaken van uw GFT-container.


U kunt de containers regelmatig schoonmaken met een sopje van groene zeep. Leg de container op zijn kant en schrob de bak met een natte bezem schoon. Bij warm weet kan uw gft-container gaan stinken.


Hoe kunt u dit voorkomen en uw gft-container fris houden? Fijn die hogere temperaturen in de zomer, maar het heeft ook nadelen. Ja echt, bijvoorbeeld de nare geurtjes die uit de container komen.

Bent u woonachting in een eengezinswoning (laagbouw)? Wilt u ook uw container laten reinigen? Vanaf slechts € 2voor een heel jaar. In Heemstede wordt uw restafval container keer per jaar . Soms is het inschakelen van deze hulptroepen trouwens niet genoeg en zit er toch maar één ding op: goed schoonmaken met een sopje. Als Leuvenaar kan je een abonnement afsluiten voor het laten reinigen van je GFT container.


Is uw kliko voor restafval, gft-afval, plastic, blik en pak of papierafval kapot, gestolen of verdwenen? Bestel dan een nieuwe kliko bij de gemeente. Het is weer zover: de vuilnisbak zit propvol en als je de zak wilt. Ook voor het schoonmaken van je vuilnisbak kun je soda goed gebruiken.


Ontdek ons ruim aanbod vuilnisbakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения