dinsdag 11 oktober 2016

Energienota controleren

We raden je aan de energierekening te controleren , leggen uit waar je op moet letten en wat je kunt doen als de energierekening niet klopt. Met deze tips kunt u de energierekening zélf op de belangrijkste punten controleren , zodat u niet teveel betaalt. Bekijk de video of gebruik de checklist.


Lees nu hoe u uw energienota kunt controleren en hoe u deze kan laten aanpassen. Het eerste wat u moet doen is de meterstanden op de nota controleren.

Zodat u kunt controleren of de prijzen bij het aanbo . Wil je je energienota controleren op foutjes? Dan vraag je jezelf vast af waar je op moet letten. VEH kwam de volgende fouten tegen op de . Energienota controleren en meer over energie kun je vinden op Zelfenergievergelijken.


Denkt u dat uw energienota niet klopt? ConsuWijzer legt uit hoe u zelf kan controleren of uw energiebedrijf zich aan de maximumtarieven houdt. De energierekening van alle Nederlandse energieleveranciers is beter controleerbaar geworden.

Als consument hoef je geen appels meer . Toch is het maandelijks een grote uitgave. Het is dan prettig als je deze rekening ook zelf kunt controleren. Op deze pagina vind je een voorbeeld energierekening met uitleg per onderdeel. En een checklist om je energierekening te controleren.


Doel is dat je je energierekening beter kunt begrijpen en controleren. Uit de energienota moet onder meer blijken op welke periode de factuur betrekking . Toezichthouder DTe gaat naast tijdigheid dit jaar ook de correctheid van energierekeningen controleren. Dat zegt de Nederlandse Mededingingsautoriteit.


Bijna de helft van de consumenten neemt zijn energie-jaarrekening door en controleert deze. De fout in de energienota is bij procent van de Vereniging Eigen Huis. ACM en VEH roepen consumenten op hun energienota alsnog goed te controleren en bij twijfel uitleg te vragen bij de . De vereniging pleit voor een verplicht vaste structuur van de energienota , zodat de consument de nota ook zelf beter kan controleren.


Even de energienota controleren … content-image. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn. In het Eindhovens Dagblad van november stond . Heb je de jaarafrekening ontvangen van je zakelijke energieleverancier?

Dan is het goed om hem even te . En deze fouten kunnen u geld kosten. Op uw energienota staat uw termijnbedrag. Wilt u zelf controleren of uw termijnbedrag nog past bij uw verbruik? Wilt u de exacte hoogte van uw energierekening weten? Dat kan eenvoudig en snel met Energievergelijking.


Wil jij controleren of jouw energierekening fout is? Met dit artikel weet je precies waar je op moet letten en wat je moet doen als je een fout . Sinds juli moet de energierekening voor iedereen duidelijk zijn. Consumenten moeten gemakkelijk prijzen kunnen controleren en vergelijken . Op de pagina opbouw energienota kun je precies lezen hoe de jaarafrekening is opgebouwd.


Het is belangrijk om de jaarafrekening altijd even te controleren. Wij bieden u de zekerheid dat u niet teveel betaalt”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения