vrijdag 7 oktober 2016

Magneet werkverkeer

Dit werkverkeer bord blijft op zijn plek door een sterke magnetische folie, bestel nu snel en eenvoudig bij BTN de Haas of kom langs in onze winkel te . De plaat heeft de verplichte dikte van 85 . In dit artikel hopen wij deze vraag zo. Uitgevoerd met klasse reflectie voor extra attentiewaarde. Met dit reflecterende bord kunt u medeweggebruikers attenderen op het feit dat uw voertuig .

Werkverkeer magneetsticker (magneetbord). Autobord WERKVERKEER magneet 25x5cm. Product informatie: Afmeting 25xcm. Magneetstrook WERKVERKEER - Klasse II reflectiefolie.


Wil je informatieborden laten maken? Aanduiding met tekst WERKVERKEER , uitgevoerd op een gele ondergrond met reflectie klasse materiaal. Geschikt voor snelle montage op praktisch iedere .

Vind werkverkeer op Marktplaats. Zeer geschikt om aan uw voertuig te bevestigen en eenvoudig te verwijderen. De sticker is voor permanente bevestiging.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Evert Hammink levert snel en voordelig! Plaats je gemakkelijk op plaatwerk achter op auto. Met een magneet sticker of maagneetplaat kunt u met auto, privé en zakelijk rijden, of tijdelijk met werkverkeer.


De werkverkeer magneetsticker kan naar wens . Beschikbaar in aluminium, met zuignappen, als sticker en magneet. Diverse afmetingen verkrijgbaar . Vandaag bestel morgen in huis! Specialist in vrachtwagenonderdelen. Via onze webshop kunt u eenvoudig een bord werkverkeer magneet 400x100mm bestellen.


Goede kwaliteit en snel geleverd! Schrijf de eerste review over dit product.

Overzicht Marketing Statistieken. Deze website maakt gebruik van cookies. De website van HKV Ochten maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare . Magneetplaat Magneetplaat werkverkeer van flexibele kunststof. De Nano Safety Bar is een ECE Rgoedgekeurde en een handzame Lightbar die zich door zijn prestaties erg goed laat zien.


Bestel direct bij AllesVoorGWW. BORD WERKVERKEER MET MAGNEET 400X100MM Art. De Microbar BMis een ECE Rgoedgekeurde en een handzame Lightbar die zich door zijn prestaties erg goed laat zien. Montage, Middels magneet of zuignappen . Van de Pol Wegbebakening is uw leverancier voor alle soorten verkeersborden en andere producten op het gebied van infra materiaal, gereedschappen, . Leverbaar als sticker of als magneet.


Vlak aluminium bord van stevige kwaliteit. Dit werkverkeer bord blijft op zijn plek door een sterke . Over onze producten Als onze naamplaten zijn van aluminium in stevige kwaliteit. Bord WERKVERKEER , 4x 1mm (4). Wij bedrukken de naamplaten met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения