woensdag 5 oktober 2016

Milieustraat etten leur openingstijden

Op zon- en feestdagen is de milieustraat gesloten. OPGELET: vanavond open tot uur. Milieustraat en afvalinzameling. Kom bij ons langs, en lever uw afval . Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid en openingstijden van het.


De opslag van (uitgewerkte) compost. Het kan voorkomen dat de gemeente . Op alle overige dagen gelden de gebruikelijke openingstijden. Als u, uw afval naar ROVA brengt, kan het zijn dat u daarvoor moet betalen. In dit overzicht vindt u de afvalsoorten waarvoor u moet betalen en de tarieven voor . Aanhangers vol groenafval worden naar de milieustraat in Giessen. Tel hier de beperkte openingstijden van de milieustraat en het regelen van een geschikt vervoersmiddel bij op en het zelf afvoeren van afval . De containers met opslag van stuifgevoelige stoffen dienen buiten openingstijden.


U kunt bij de milieustraat (de stort) terecht voor uw grofvuil. Grote hoeveelheden afval zoals bouw- en sloopafval en snoeiafval kunt u naar de milieustraat. Bekijk de uitgebreide openingstijden.


Etten - Leur , om vergunning krachtens de Wet algemene bepalingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения