woensdag 13 juni 2018

Vacature handhaving

Bekijk online vacatures als handhaving op de grootste vacaturebank van Nederland. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Aan de slag als handhaver of toezichthouder? Zon 1professionele en deskundige collegas… toezichthouder Bouw is . Handhaving vacatures beschikbaar op Indeed. Bekijk de vacatures overheid als beleidsmedewerker handhaving op Intermediair.


De directie handhaving ondersteunt het Openbaar Lichaam Bonaire bij het realiseren van een duurzame, gezonde en veilige samenleving en . Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare . Voor inhoudelijke informatie over de vacature kunnen je bellen met Sjoerd . Het officiële twitteraccount van de gemeente Tynaarlo. We houden de stad veilig en leefbaar. Je voert toezicht- en handhavingswerkzaamheden uit hoofdzakelijk op het gebied van de agrarische sector. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Wil je medewerker handhaving worden?


Ontdek of dit beroep bij je past. Noord-Nederland (Drenthe, Fryslân en Groningen). Bij de Omgevingsdienst is de kennis en ervaring van specialisten en allrounders van de. Onze medewerkers doen dit onder andere in de functie van boa, integraal handhaver of parkeercontroleur.


Voor ruim gemeenten en provincies in heel . Voor een gemeente in regio Gouda zijn wij op zoek naar handhavers. Is handhaven jouw tweede natuur en wil je graag werken in een leuke . Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De gemeente Ameland is op zoek naar enthousiaste . In het cluster veiligheid en handhaving werken achttien medewerkers.


Gelet op de zomerperiode staat de vacature open in juli en augustus. Check dan deze vacature voor fulltime teamleider bij een bedrijf dat zich specialiseert in veiligheid en handhaving in Zwolle. Je voert repressieve surveillance uit in het kader van de handhaving van de leefbaarheid. Blijf op de hoogte met onze job alert. Maak dan hier een job alert aan.


Ben jij een allround handhaver ? Sta jij voor het bevorderen van de leefbaarheid? Dan ben jij mogelijk degene die ons team kan versterken in . Je bent verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van wet- en . Voor handhaven in het sociaal domein worden regelmatig specialisten gezocht. Door VNG KCHN of haar partners.


Denk aan adviseurs, beleidsmedewerkers of . Gemeente Omgevingsdeskundige – handhaving. Het kan dus zijn dat de vacature niet langer relevant is. Vacature examencommissie Domein I (werkgevers). Bladeren door alle vacatures per categorie.


Wegens het vertrek van de huidige teamleider van het team . De vacatures en klussen bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant vind je op. Op deze website vind je ook vacatures van een aantal andere overheden in Zuidoost-Brabant. Een goede start van je carrière begint bij ons.


De Raad voor de rechtshandhaving is een interlandelijk orgaan van Curaçao, van Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba. REEF is op zoek naar een Medewerker handhaving milieu. Voor onze opdrachtgever, een gemeente in de regio Oost-Brabant, zijn wij op zoek naar een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения