dinsdag 19 juni 2018

Sievert gasbrander

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Vind gasbrander sievert op Marktplaats. Puntbrander voor zeer fijn soldeerwerk, ook geschikt voor goud en zilver. Vermogen warmte effect, kW = 0. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!

Frisse lucht wordt in de brander gezogen en houdt zo de branderkop koel om het risico. We hebben gedaan met de werken en deze roofingbrander mag weg Deze is van het merk sievert. Nu vind ik het moelijk om een vlam te . Bestel online bij Warmteservice.


Gereedschappen en toebehoren voor soldeer- en dakbedekkingswerkzaamheden. De krachtigste en meest doeltreffende brander op de markt. De ergonomische handgreep is zowel duurzaam als betrouwbaar.


Automatische piëzo-elektrische.

Conditie: Gebruikt Garantie: Geen. Type veiling: Hybride (klik voor meer info). Deze veiling betreft een zogenaamde hybride . Sievert Soldeerset: slang, handgreep en brander. Voornamelijk gebruikt door professionelen en doe-het-zelfvers. Brander waarmee een vlam kan worden ontwikkeld die heet genoeg is om . De Metaljet is een robuuste toorts.


Betrouwbare automatische piëzo-elektrische ontsteking (tot 3ontstekingscycli). Productomschrijving: De nieuwe Handyjet heeft een multifunctionele brander met een efficiënte, stabiele en windbestendige vlam. Voor zachtsolderen, verfafbranden en kleine.


Standaardbranders met kwastvlam voor alle types zachtsoldeertoepassingen en kleine verhittingswerken. Solderen van zilver tot ongeveer 615 . Veelzijdigheid is het sleutelwoord voor deze nieuwe brander. Talrijke toepassingen zijn mogelijk: solderen, verf afbranden, ontdooien,. Ontdek andere items uit de categorie Gassoldeerbouten, gasbranders.


Bijzondere kenmerken: Passend voor o. SIEVERT GASBRANDER METALJET, SET IN KOFFER.

Klik op de afbeelding om te vergroten. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Alle Braseren en braseergereedschap artikelen bij Welda in Branders compact, Gaspatronen, Complete sets, Handgrepen, Branders voor dakbedekking en . Wij leveren gereedschap, edelmetaal en fournituren voor de goudsmid en zilversmid. Breng ook eens een bezoek aan onze showroom! Windkap met beugel voor gasbranders.


Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker! Lichtgewicht brander voor het zware werk met een krachtige . Brander met bajonetaansluiting. Promatic-serie Het Promaticsysteem is het meest complete systeem van Sievert. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Gasbrander Rothenberger Industrial Pocket Torch 4°C Incl.


Ik heb een navulbare gasbrander en ik weet niet hoe ik die moet bijvullen en welk slangentjes etc ik nodig heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения