woensdag 6 juni 2018

Vacature erfgoed

Erfgoed vacatures beschikbaar op Indeed. Deze kennis zet de Rijksdienst in om met wetten en regels . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Beleidsadviseur erfgoed vacatures.


Vacature Medewerker erfgoed en monumenten. Voor de gemeente Zoeterwoude zijn wij op zoek naar een medewerker erfgoed en monumenten.

Door voortdurende groei zijn er regelmatig nieuwe vacatures op mbo-, . Afwisselende stage webredactie en communicatie. Dit zijn mensen uit het erfgoedveld die. Hieronder valt zowel het gebouwde . Lees hier welke mogelijkheden BOEi u biedt met vacatures , stages en afstudeermogelijkheden.


Werken met cultureel erfgoed en monumenten? Bij de SCEZ zijn momenteel geen vacatures beschikbaar. Contact Colofon Privacyverklaring Algemene voorwaarden Monumentenwacht OAS Archeologie.

In deze rol lever je een actieve bijdrage aan de . Daarom ijvert Herita voor meer openstelling van monumenten. Want wij willen van élke dag Open . Steeds vaker contacteren religieuze instellingen het CRKC met de vraag om kerkenbeleidsplannen te . Voor ons team Informatie zijn we op zoek naar een programmeur. Wij zijn op zoek naar een tijdelijke projectmedewerker of jobstudent voor het inventariseren van . Regionaal Landschap Schelde – Durme (RLSD) zoekt een erfgoedcoördinator ( voltijds, contract van onbepaalde duur). In dialoog met de maatschappij . Momenteel zijn we op zoek naar een voltijds consulent bouwkundig . Wil je wel vrijwilliger worden maar zie je geen geschikte vacature ? Download hier de vacaturetekst. Stage Geïnteresseerd in een stage . De consulent bouwkundig erfgoed staat in voor de omgang met het bouwkundig erfgoed van zeven gemeenten die aangesloten zijn bij de . Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.


De vacaturetekst is hier te lezen. Deze vacature is niet langer gepubliceerd. CONSULENT BOUWKUNDIG ERFGOED voor IOED MEETJESLAND (VTE).

IOED Meetjesland is de intergemeentelijke . MOOI Noord-Holland zoekt versterking van haar team in de vorm van een senior beleidsmedewerker erfgoed voor uur in de week. Zet jij je (bouw)technische én bouwhistorische kennis in om een bijdrage te leveren aan . Klik op de link om het document te downloaden. Het bureau is gespecialiseerd in . Heeft u een vacature beschikbaar?


Gelderse erfgoedinstellingen kunnen deze gratis via onderstaand formulier insturen. Nederlands maritiem erfgoed overzee. De gemeente Katwijk streeft naar het behoud en het versterken van cultuurhistorische waarden binnen haar gemeentegrenzen.


Ze zet zich in voor het behoud . Het Centrum Agrarische Geschiedenis (CAG) is een. Dit cultureel erfgoed wordt belicht in zijn nationale en internationale context, . Ons team is flexibel en gaat uitdaging graag aan. UNESCO is de organisatie van de Verenigde Naties voor . Binnen de stroom Cultuur en Samenleving is het team kennis, technologie en erfgoed op zoek naar een nieuwe medewerker.


Een belangrijk werkterrein van Kennisland (KL) is de erfgoedsector. Als gevolg van de digitalisering van collecties, werkprocessen en publieksdiensten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения