vrijdag 1 september 2017

Valys telefoonnummer

De Klantenservice is bereikbaar van 09. Geef ook uw naam, adres, telefoonnummer en uw pasnummer door. Openingstijden publieksdiensten . Het boeken van uw reis kunt u gewoon per telefoon blijven doen, met . Inloggen via de computer geeft: wachtwoord of gebruikersnaam niet juist.


Valys geeft: dit nr is niet in gebruik.

Drukfouten en prijswijzigingen . Regiotaxi worden meegenomen als hiervoor een indicatie wordt verleend. Voorziet één telefoonnummer voor zowel taxi als assistentieverlening in een . De Valys-pas is geen gemeentelijke voorziening en dient u aan te vragen bij Valys. Alle vervoersopties voor de gemeente Bergen op Zoom op een rij. Van Openbaar Vervoer tot vrijwillige, lokale initiatieven.


Als u verder van huis wilt, is er Valys. Voor bovenregionaal vervoer bestaat een landelijke vervoersvoorziening: Valys.

Uw telefoonnummer voor de terugbelservice;. Wat is het telefoonnummer , postadres en e-mailadres van Transvision? Transvision Aanvullend openbaar vervoer heeft een telefoonnummer met een . Gebruikt u een rollator of wilt u. Klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 . Dan kunt u uw rit bestellen bij Valys.


Voor ritten van meer dan zones verwijzen we u door naar Valys. Vrijwilligersvervoer naar ziekenhuizen. Krimpen aan den IJssel kent Valys. U mag gratis een begeleider meenemen. Dat kunt u dan regelen met één telefoontje naar Valys.


MolenHopperpas gebruik maken van Valys. Daarna heb ik geprobeerd het nummer te wijzigen in mijn nieuwe telefoonnummer. Tevens is er begeleiding mogelijk. U kunt een Valys-pas aanvragen bij Valys.


U betaalt voor dit telefoonnummer het lokale tarief. Reserveren via mobiele telefoon.

WMO, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, valys , valyspas. Het is belangrijk om het nummer van uw pas ergens te noteren. Voor het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van bus, trein of de Regiotaxi en Valys.


De gegevens van de taxibedrijven. Pijnacker-Nootdorp nog drie andere vervoersvoorzieningen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de buurtbus, de regiotaxi en Valys. Deeltaxi West-Brabant biedt u openbaar vervoer van deur-tot-deur.


U wordt per comfortabele taxibus of -auto naar uw bestemming gebracht. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier! Voor vervoer buiten de regio kunt u gebruik maken van gesubsidieerd vervoer van Valys.


U moet aantonen dat u een Wmo-indicatie heeft of . Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9. Deze ritten worden uitgevoerd door de landelijke vervoersorganisatie Valys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения