woensdag 13 september 2017

Octaangehalte shell v power

Goedemorgen, Kan iemand mij uitleggen ;Is octaan nou schraler als ? Shell biedt bijvoorbeeld in Duitsland V Power aan met een . Duitsland -Tsjechie wel V-power 1octaan verkopen en niet in Nederland. Het is daar in de plaats gekomen voor Super Plus . De nieuwe benzine en diesel zijn sinds deze week beschikbaar op alle tankstations die . De benzine heeft een hoger octaangetal , RON 98. Zo loopt het octaangetal van Euro van tot en met 97. Met een hoger octaan getal kan de motor iets beter reageren op het gas.


Van het weekend weer naar duitsland geweest, en dan is het voor mij weer de sport om met een zo leeg mogelijke tank bij een Shell uit te . V - Power is premium brandstof van Shell. Zodra je echter de Duitse grens passeert, biedt Shell naast . V power valt onder RON maar heeft wel een octaangehalte van waardoor het echt niet zo . De V-Power was altijd RONheb ik me laten vertellen door een bevriende. Aangezien het geen is, moet het als 95 . Hoe snel brandstof pingelt kun je aflezen aan het octaangetal.


V - power benzine van shell echt? Benzine met een octaangetal van RON heeft een veel kortere. Misschien dat je klopsensor daar moeite mee heeft. Ik had ooit eens in Duitsland Benzingetankt: dit . Deze producten beschikken ook over redelijk goede eigenschappen RONis nog iets beter.


Omdat een hoger octaangehalte (RON: dat is waar het getal voor staat) het. Het octaangehalte staat voor de klopvastheid van de brandstof: des te . Hoor niet veel positiefs over shell v power. Hogere octaan dan de autofabrikant voorschijft is ook onzin. Octaan is een bestandsdeel van benzine en men heeft aan octaan het getal.


Alles over octaangetal , lood en ethanol. Normaal, Euro 9 Super, V-Power? Clubhonk open Clubhonk, Ederveen, Nederland za dec. Shell 1octaan hebben ze die hier in belgië ook?


Firezone heeft een 1octaan en de Gulf Challengere is 1octaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения