dinsdag 19 september 2017

Gimeg rolkachel infrarood

De gaskachel is modern vormgegeven. Gimeg rolkachel infrarood klein. De kachel wordt veel gebruikt in . De mobiele kachel heeft een piëzo-ontsteking en is uitgerust met een . Nu verkrijgbaar bij kampeerwinkel De Wit Schijndel. Hoe verwarm ik mijn voortent, luifel of serre? Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen.


Deze gaskachel is geschikt voor. Gaskachel infrarood Kw met piezo-ontsteking, werkt op flessengas, met omvalbeveiliging, thermo-electrische beveiliging en zuurstofgebrekbeveiliging. Compacte en krachtige gaskachel. ROLKACHEL INFRAROOD GROOT, GIMEG ROLKACHEL INFRAROOD GROOT.


Zeer compact en fraai vormgegeven model infrarood rolkachel werkzaam op flessengas mbar. Geschikt voor gebruik met 5kg gasflessen. De GRK-508T rolkachel heeft een piëzo ontsteking wat er voor zorgt dat met een druk op de knop de kachel aangaat. Achterin de kachel is er plaats voor . De infraroodstraling zorgt voor een warm en behachelijk gevoel.


Vergelijk het ruime assortiment sfeerhaarden van de beste merken en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online! Met de batterijonsteking was het nog nooit zo . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Gasverwarming werkzaam op flessengas.


Voorzien van piezzo-ontsteking, thermische beveiliging en . Omval, thermische- en zuurstofgebrekbeveiliging. Werkt op propaan- en butaangas. Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online.


Mobiele Gaskachel infrarood met drie standen: 1. Rolkachel infrarood – Chauffage mobile infrarouge. Bestelling op werkdagen binnen uur verzonden. Kampeer artikelen en benodigdheden webshop.


Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Aangezien het niet echt warm is gebruik ik ook de gimeg rolkachel alleen wil die. Voordeel van infrarood straling is dat . Door de infrarood straling wordt . Ideaal als u weinig ruimte heeft maar toch verwarming wilt. De thermostaat zorgt ervoor dat de kachel automatisch lager gaat branden wanneer een bepaalde stand bereikt is.


Infrarood rolkachel met thermostaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения