maandag 29 augustus 2016

Frituurvet ophalen

Rotie verwerkt oud frituurvet tot tweede generatie biodiesel. Ontdek het gemak van de Rotie app en maak snel een afspraak. Wat doet u met oud frituurvet ? Wij komen het niet alleen gratis bij u halen.


Wij halen uw frituurolie op en verwerken het tot een hoogwaardig eindproduct.

Alles over ophaling van oud frituurvet op onze website! Frituurvet afval afvoeren met speciale containers en vettonnen. Gebruikt frituurolie ophalen o. Meld uw frituurolie kosteloos aan en ontvang biedingen om het op te laten halen.


Van den Berg Vetrecycling is specialist in het ophalen van oud (frituur) vet. Zes jaar geleden was het ophalen van gebruikt frituurvet voor restaurants nog een kostenpost. Recycling specialist van gebruikte olie en vetten. Een optie was om het door het toilet te spoelen, .

Wij zijn uw vertrouwde partner als het gaat om het afvoeren van gebruikt frituurvet of frituurolie in Zuid-Holland. Uw frituurvet en de frituurolie krijgt een interessant tweede leven! Een aantal tips voor het inleveren van uw frituurvet of frituurolie:.


Het zoeken naar de afvalinzamelaars die uw afvalvetten en frituurvet kunnen afvoeren. Inleveren van frituurvet en –olie kan in de gele containers. GG SAF Recyclage te Maldegem is een erkende en milieuvriendelijke ophaler van keukenvetten en gebruikte oliën.


Contacteer ons gerust voor meer informatie ! De gemeente haalt frituurvet en -olie, kleine elektrische apparaten (tot kg) en textiel bij u thuis op. Raadpleeg hiervoor de Afvalkalender. Nooit gebruikt vintage frituurvet filterhouder met pakjes melita filters. We plaatsen op locatie vaten van liter voor de afvoer van frituurvet. Van gebruikt frituurvet kan biobrandstof worden gemaakt.


Ook voorkomen we met het inzamelen van gebruikte vetten dat ze in het riool terechtkomen waar ze. Wist u dat gebruikte bakolie en frituurvet 1 recyclebaar is en dat u gebruikte oliën en . Lever het in zodat het een tweede leven als biobrandstof krijgt. Geld inzamelen voor een goed doel?

Spek uw clubkas met frituurvet inzamelen en verkopen als grondstof voor biodiesel. Wilt u als vereniging de clubkas spekken? Vraag dan bij ons een gratis rolcontainer aan, want uw gebruikte frituurvet is geld waard!


Inzamelen van gebruikt frituurvet en oliën. Ons bedrijf heeft drie generaties lang ervaring met het inzamelen van gebruikt frituurvet en oliën. In steeds meer gemeentes staan gele containers bij de supermarkten waar u gebruikt frituurvet kunt inleveren. Het ingezamelde frituurvet wordt gerecycled en. Onze professioneel opgeleide medewerkers komen bij u het frituurvet ophalen in de door . We ondersteunen onze winkels actief bij het mogelijk maken van inzameling van frituurvet.


We hebben dit vergemakkelijkt door . Frituurolie en frituurvet behoren tot de fractie Klein Gevaarlijk Afval, kortweg KGA. Indien deze oliën en vetten op een correcte manier via het containerpark . Er zijn partijen die uw vet gratis komen ophalen. Lever uw frituurvet in als chemisch afval. Uw gebruikte frituurvet wordt dan verwerkt tot biobrandstof.


Bij het ophalen van organisch restmateriaal wordt het aantal transportbewegingen . Semler staat voor inzameling van keukenafval, industriële afkeur en recall producten, over datum producten, frituurvetten en oliën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения