vrijdag 26 augustus 2016

Dagprijs diesel shell

Bekijk de actuele brandstofprijs bij Shell en de tank prijzen van afgelopen dagen. Dus wil je de beste benzineprijs ? Welkom op de website dieselprijs. Op deze website kunt u terecht voor de.


Dat zijn de volgende oliemaatschappijen: Shell , BP, Esso, Texaco en Total.

Opbouw van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs van Premium diesels. De hoogste geregistreerde prijs was € 626. Alles over Shell Stramproy te Stramproy. Hier vindt u de dieselprijs , benzineprijs van deze benzinepomp. Diesel : €3 benzine: €61.


Ook bij Shell express tank je met de euroShell Card. De Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) is het gemiddelde van deze adviesprijzen. Nederlan België en Luxemburg.

Wekelijks wijzigen de prijzen van de oliemaatschappijen. BTW DIESEL € 12€ 14incl. De raffinaderij van Shell in Pernis. De eventuele korting op de haan tankpas wordt vanaf deze standaardprijs berekend.


De prijzen zijn gesorteerd op volgorde van brandstofprijs beginnend bij het . Eurosuper - loodvrij - oct, 1. Om prijsbewust te tanken kan een beetje rondkijken geen kwaad. Shell Express - Leeuwarden, Leeuwarden, Shell , € 379. Shell Omala 220) en de laatste dagprijs brandstof. Uit onderzoek van Radar blijkt dat klanten met een euroShell -tankcard ongeveer cent per liter extra betalen, zonder dat dit duidelijk gecommuniceerd wordt.


Er is door de hoge brandstofprijs een ware prijzenoorlog uitgebroken aan de pomp. Als we onze goedkoopste prijs ( 4Euro per liter diesel ) naast de . Het prijsverschil is nog steeds fors. Donderdagochtend kostte een liter diesel bij Terhalle 9eurocent, bij het Shell -tankstation aan de . Het gaat hierbij zowel om benzine als om diesel. Dat extra bedrag dient als kosten voor het kunnen gebruiken van de euroShell -kaart en voor .

WINTERDIESEL - KLAAR VOOR DE WINTER! De koude periode komt er weer aan en om te. Wij hebben diverse formules om onze prijszetting af te spreken met de klant. Prijs : Als grootste speler in de binnenvaart kunnen wij . U betaalt steeds minder dan de officiële prijs. Ontdek uw directe pompkorting op.


Om het ganse land altijd en overal te kunnen bevoorraden en u als consument te beschermen tegen plotse en hevige prijsschommelingen van stookolie legt de . Als je met de muis over de landen gaat zie je de actuele dieselprijs in dat land. Grote oliemaatschappijen als Shell zijn dagelijks over heel de wereld druk . LANDELIJKE ADVIESPRIJS SHELL : Euro 95: €1. De euroShell Card tankkaart is ideaal voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. Dankzij deze kaart is het mogelijk om diesel , benzine en LPG te tanken in . Dankzij HiQ Mazout, onze stookolie van hoge kwaliteit, verbruikt u minder en beschermt u bovendien het milieu. Naast een goede prijs vinden wij ook een . De lage prijs die hierop zichtbaar is, is ook echt de lage prijs waarvoor u tankt.


Hoe eenvoudiger hoe duidelijker: u tankt, betaalt met uw . CNG-rijden is een betaalbaar groen alternatief geworden voor diesel - en. Want met de gratis VAB-Tankkaart krijg je bij Qen Esso nog cent extra korting op de pompprijs. Korting per liter op adviesprijs : 8ct benzine, 6ct diesel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения