donderdag 18 augustus 2016

Aceton

Gedeutereerd aceton (ook aangeduid als aceton -d6) is een gedeutereerd oplosmiddel met als brutoformule C3D6O. Het is een isotopoloog van aceton en wordt . It is a colorless, volatile, flammable liqui and is the simplest and smallest ketone. We hebben allemaal wel een nagellakremover met aceton in huis.


CH3COCH propanon, dimethylketon, acetone.

Irriteren sensibiliseren schadelijk. Ontsmettingsmiddel, een vloeistof die veel als oplosmiddel wordt gebruikt (onder andere nagellakremover in het dagelijks leven). Het wordt als reagens gebruikt in vele industriële processen die . Daarnaast heeft aceton een desinfecterende . Verdunningsmiddel van cellulose verven. Afbijter voor geboende meubelen.


Niet gebruiken op tere weefsels.

Eenhei Icoon, Omschrijving, Doc. U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Alhoewel aceton licht irriterend is, is huidcontact minder erg dan bij vele . Many translated example sentences containing aceton – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


Alle aceton is van farmaceutische kwaliteit (Ph. Eur.). Geschikt voor het verwijderen van synthetische producten zoals opgedroogde verf en lijm. Dé ultieme verdwijntruc voor piepschuim, bestaat die ? Een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel, geschikt voor polyester en epoxy. Reinigen: Spoel kwasten en gereedschap uit in aceton.


Search for aceton at Sigma-Aldrich. Synoniemen: Dimethylketon, 2- Propanon. Zie ook het artikel Vluchtige organische stoffen : . Eco-Point heeft meer dan jaar ervaring met ecologische vervangers voor aceton ✔ Neem contact op voor persoonlijk advies. Het OM verdenkt een chemische groothandel uit Rotterdam van illegale levering van aceton aan Syrië.


Deze wordt gebruikt voor de reiniging van ruiten.

Ook wel azijngeest of Azijnether genoemd. Uit het latijn afgeleid van ăcētum = azijn. Kleurloze vluchtige brandbare vloeistof die gebruikt wordt als . Reinigt en verwijdert allerlei synthetische producten, gedroogde verven, lijmen. Aceton kan worden gebruikt als . Het werkt ook als reiniger van ruiten, afbijtmiddel voor geboende meubelen en verwijderaar . Brenntag productinformatiekaart Brenntag is de leidende distributeur van industriële chemicaliën en specialties in de Benelux, gevestigd in België . Aard van het product: Oplosmiddel. Draag handschoenen tijdens deze proef.


Hergebruik het overtollige aceton. Giet het resultaat niet door de gootsteen . Je gebruikt het voor het verwijderen van lijm- en verfvlekken, kauwgum, . Door zowel zijn oplossend vermogen voor organische stoffen als zijn oplosbaarheid in water, is aceton wel in staat door de huidbarrière (vet) te dringen. ACETON CLEANER from our INDUSTRIAL LINE collection. Discover more about the product information and specifics on motorex.


Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Indien dit niet behoorlijk geschiedt, is er goede kans op trau- matische epilepsie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения