maandag 14 december 2015

Solar kaars

Solar 1x Kaars , vlammende LED. SOLAR -LED LANTAARN ZWART MET KAARS. Misschien kunnen wij u helpen met de volgende gerelateerde producten. Mooie afgewerkte klassieke lantaarn in tijdloos zwart.


Echte sfeermaker in iedere tuin met kunstmatige kaars. Voor 23:uur bestel morgen thuis!

Stoere klassieke lantaarn, ook wel windlicht, in sfeervolle brons look. Met dit Nightmoth solar kaarslampje heb je het plezier van een gezellig flikkerend kaarslichtje op tafel, geen afval en veilig en duurzaam bovendien. Sfeervol op uw terrastafel tijdens heerlijke zomeravonden. Geeft deze kaars op zonne-energie een warm flonkerend licht.


De zonne-module is onzichtbaar in de. U hoeft niet meer kaarsjes te vervangen. De Nightmoth is een solar sfeerlampje met geïntegreerde zonnecel in de voet van de.


Geeft een effect als een echte brandende kaars voor een sfeervolle avond.

Verlicht je tuintafel of balkon op een unieke en duurzame manier met deze gevlochten lamp met zonnepaneel. Creëer een gezellige sfeer met een indrukwekkend . Ramselaar Light Solutions BV heeft een primeur: een kroonluchter met led- kaarsen. Onder andere door een verzoek van de . Koop nu en betaal pas over dagen! Een unieke tafellantaarn in gecraqueleerd glas die een veilig en sfeervol alternatief biedt voor kaarsen. Van tuinlamp tot zaklamp, Glow Specialist heeft veel zonne-energie producten op voorraad.


Nooit meer batterijen vervangen. Herbeleef de nostalgie van vroeger in een nieuw jasje. De Nihgtmoth is een solar sfeerlampje met geintegreerde zonnecel is de voet van de lamp, geeft een effect als een echte brandende kaars. Goedkope tuinverlichting nodig?


Bezoek onze webshop of één van onze winkels voor tuinlampen en tuinspots. Deze solar lamp steek je gemakkelijk in de grond en kan je dus eigenlijk overal zo plaatsen of dit nu is voor in de tuin of op het stran het maakt niet uit. LED buitenverlichting is duurzaam en solar tuinlampen zijn heel gemakkelijk omdat er geen snoeren nodig zijn. Bekijk ons uitgebreide assortiment, . A beautiful illumination idea for your garden.


The batteries are charged by solar cells at day.

Waxine lichtje in kunststof houder, oplaadbaar met zonnecellen ( solar ). Een veilig alternatief voor echte kaarsen. AOLAIGLE is een van de toonaangevende Chinese fabrikanten van zonne- kaars lantaarns, solar LED kaars flikkerend licht. Deze antracieten lamp is gemaakt van kunststof en . Het is concurrerend in haar top . De batterij (inclusief) wordt overdag opgeladen door zonne-energie, ook al is het bewolkt. Het lichtje in dit kaarsje brandt vervolgens automatisch iedere avond.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor lantaarns aanbied. De lamp kan zowel binnen als buiten worden . De Powerplus Nightmoth is een solar sfeerkaars met een geïntegreerd zonnepaneel. Dit leuke sfeerkaarsje geeft een flikkerend lichteffect net als een kaars. Dit kaarslampje is een solar sfeerlampje met geintegreerde zonnecel in de voet van de lamp.


Laadt overdag het kaarslampje in de zon. De nieuwe generatie led- kaarsen : nog natuurlijker, romantischer en sfeervoller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения