donderdag 3 december 2015

Oude metalen eindhoven

Oud ijzer inleveren voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kopen en verkopen oude metalen, machines, elektronica etc. Metaal- en Machinehandel Teunissen B. Mortel papier- en metaalhandel uit Eindhoven , is een familiebedrijf dat zich sinds jaar bezig houdt met de in- en verkoop van ferro- en non-ferro . Bent u op zoek naar een oud ijzerhandel in omgeving Eindhoven?


Uw oud ijzer laten ophalen in Eindhoven en omgeving?

Eindhoven geld als de laatste grote stad voordat de grens van Duitsland en. Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . U zoekt een bedrijf waar u oud ijzer en metalen kunt inleveren? Bij ons kunt u oudijzer inleveren en een directe betaling ontvangen.


Bel ons en wij maken met U een afspraak wanneer het U en ons uitkomt. Oude metalen zijn vaak veel geld waard. Ondanks dat het voor de meeste mensen schroot is.

U kunt bij ons vanuit Eindhoven terecht voor het inleveren van alle . Containerservice Eindhoven nodig, of heeft uw bedrijf te maken met veel oude metaalrestanten? Vanaf 15m³ is onze containerservice gratis. De meest volledige site met ruim . Harry Luinseel koopt al uw oude metalen: HOGE prijzen en CASH geld! Ook metaalcontainers en papiercontainers. HKS Metals is uw partner in het recyclen van oud ijzer en non-ferro metalen.


Willem Kaethoven metaalrecycling Reusel heet u van harte welkom! Door het recyclen krijgen oude onbruikbare metalen een nieuw leven en worden zo weer. Ik kom gratis u witgoed en oud ijzer ophalen. Vind oud ijzer gratis ophalen eindhoven op Marktplaats. We kunnen u zelfs koppelen aan een index, zodat u de koers van metaal zelf kunt.


Tilburg, Best, Eindhoven en Den Bosch. Welkom bij Van der Weijden Metals, uw partner in de verwerking van oud ijzer, oude metalen en schroot. Bent u het zat om met dat oude metaal opgescheept te zitten? De oorlogssituatie maakte het noodzakelijk allerlei oude metalen op te kopen en er een.


De eerste vestiging bevond zich op de Boschdijk te Eindhoven , het . Nieuwe allure voor oude VD-pand in Eindhoven.

Claassens Oud IJzer en Metalen, Oude Doornakkersweg, Eindhoven. Zet uw apparaten en ander metaal zaterdag aan de straat of bel even met 06- dinges. EINDHOVEN - Veel daglicht valt door de ramen van het golvende fabrieksdak op de glanzende vloeren van Additive Industries.


Het is mogelijk bij sommige schroothandelaren om uw oud ijzer te laten ophalen. Het voormalige Philips Natlab op Strijp-S in Eindhoven is getransformeerd tot een. Compressorfabriek: uitbreiding met een magazijn. Direct de scherpste prijs voor uw oud ijzer of metaal?


Stellendam maakt het inzamelen en verwerken van oud ijzer en . Cure Afvalbeheer haalt in de gemeente Eindhoven het afval en oud papier op. Marianne Bonnier uit Eindhoven werd uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения