donderdag 3 mei 2018

Vuilafscheider

Hou het installatiewater vrij van vuil met de Spirotech vuilafscheiders voor een optimaal rendement in verwarmings- en koelinstallaties. Bestel vuilvangers voordelig in onze webshop. De SpiroTrap MBvuilafscheider van Spirotech zorgt voor optimale bescherming van kostbare cv. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en een schone . Vind vuilafscheider op Marktplaats. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de vuilafscheider.


Profiteren van energiebesparing, meer warmtecomfort en een langere levensduur van de cv-ketel? Kies dan voor een lucht- en vuilafscheider van Spirotech. Een vuilafscheider in een cv installatie.


Het water van iedere cv installatie is vervuild en hoe ouder de installatie hoe meer vuil er inzit. De lucht- en vuilafscheiders zorgen voor de ontluchting en het verwijderen van vuil bij verwarmings- en koelinstallaties. Het leakfree-veiligheidspakket zorgt . Zorgt voor de filtering van de CV installatie.


Vuilafscheider volgens het coalescentie principe. De SpiroVent luchtafscheider en SpiroTrap vuilafscheider van Spirotech zorgen voor minder cv-ketel storingen. Energie besparen met het behoud van maximaal warmtecomfort is mogelijk met de SpiroTrap MBmagnetische vuilafscheider.


Tot € 7- euro per jaar besparen op de energierekening is mogelijk met de SpiroTrap MBvuilafscheider van Spirotech. Spirotech levert speciaal voor het gelijktijdig verwijderen van lucht en vuil uit cv- installaties de SpiroCombi lucht- en vuilafscheiders. In tegenstelling tot veel andere vuilafscheiders werkt deze niet met een . De SpiroTrap vuilafscheider verwijdert vuildeeltjes uit het installatiewater waardoor storingen, slijtage en onderhoud daadkrachtig worden teruggedrongen.


Met binnendraadaansluitingen of knelkoppelingen Ø en Ø 28. Met een SpiroTrap MBvuilafscheider van Spirotech kan niet alleen veel energie , maar ook geld worden bespaard. Verstelbare aansluiting voor horizontale en . Waarom een lucht en vuilafscheider ? Caleffi DIRTMAG vuilafscheider met magneet dia. En net als bij meer innovaties van Flamco, zorgt ook hier een baanbrekend . Een normale verwarmingsinstallatie bestaat uit leidingwerk, radiatoren en natuurlijk de CV ketel. Omdat water van nature niet neutraal is ten opzichte van het . Hedendaagse energiezuinige verwarmings- en koelinstallaties leveren maximaal rendement wanneer het installatiewater geen vuil bevat.


Vertalingen vuilafscheider NLFR. Voorbeeldzinnen met ` vuilafscheider `. U heeft geen afsluiters of bypass nodig. De naam zegt het al “magnetische vuilafscheider ”, deze dient om vuildeeltjes te verwijderen uit het cv water. Hoe ouder de installatie hoe meer vuil rond dwaalt . Deze A label pompen hebben hun A . De SpiroTech SpiroTrap MBis een uiterst effectieve vuilafscheider die op zeer krachtige wijze zowel magnetische als niet-magnetische . Spirovent luchtafscheider horizontaal 22mm klem.


Flamco Flamcovent clean 22klem verticaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения