woensdag 30 augustus 2017

Weller gas soldeerbout

Butaan gassoldeerboutset voor alle soorten draadloze toepassingen. Kan ook als heteluchtbout worden gebruikt. De gassoldeerbout is bedoeld voor universele toepassingen zoals solderen, hete lucht en open vlam.


Wij leveren zowel elektrische als gas -modellen en je kunt bij ons terecht voor . Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!

Met temperatuurcontrole, inclusief gasvulling Iso Butaan. Gassoldeerbout vor hard- en zacht solderen. Soldeerklaar binnen de seconden. Dit toestel kan gebruikt worden als warme luchtpistool of als . Deze handzame gassoldeerbout met temperatuurregeling is naast het gewone soldeerwerk bij uitstek geschikt voor het solderen van elektronica. Vind gassoldeerbout weller op Marktplaats.


Butaangas soldeerbout voor alle soorten van draadloze toepassingen, in een stevige opslag en transport box.

Handig voor monteurs, die dagelijks camerabeveiliging projecten aanleggen. Binnen seconden is de Pyropen klaar om te solderen. Mini- soldeerbout voor hard- en zachtsolderen, overal inzetbaar met temperatuurcontrole. Gemakellijk te gebruiken, deze butaangas.


Snoerloos solderen met temperatuurregeling. Kleine afmetingen voor een comfortabel gebruik. Draadloze soldeerbout voor een complete mobiliteit. Het apparaat is navulbaar en werkt op butaangas.


Een soldeerbout of bout is een stuk gereedschap met een metalen punt die tot 4graden Celsius. Geheel andere soldeerbouten zijn de typen die op gas werken. Werkt op butaangas , hervulbaar en kan overal gebruikt worden.


Bestaat uit gassoldeerbout met stift Cen aflsuitdop, met ingebouwde vonkaansteker. Deze handzame snoerloze gassoldeerbout met temperatuurregeling is naast het gewone soldeerwerk bij uitstek geschikt voor het solderen van elektronica. Schrijf de eerste review over dit product.


De Pyropen piezo van weller is een gassoldeerbout die 3u mee kan.

Weller Pyropen Piezo gassoldeerbout. Deze soldeerbout werkt op butaangas en heeft een traploze temperatuurregeling. Gemakkelijk te bedienen, zonder snoer of batterijen en . Wordt geleverd met soldeerbouthouder, . Juiste keuze van temperatuur en soldeerbout. Nieuw in Doos Verkoopprijs: € 129. Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden.


Deze gassoldeerbout met Piezo ontsteking, geeft u alle bewegingsvrijheid omdat er geen snoer aan zit. De soldeerbout is compleet met soldeerstift, . Met deze pyropen gassoldeerbout met piezo ontsteking alle bewegingsvrijheid . Technische informatie: - Werkt op . Door butaangas aangedreven Profi-Line soldeerbouten (zelfontbrandend) met Piezo-ontsteking. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen. Mobiele soldeeroplossing met piezo-ontsteking.


WP3EU - BUTAAN GASSOLDEERBOUT SET WELLER. Deze Pyropen junior kit omvat een soldeerbout met stift (mm), een navulfles butaangas en een houder met spons. GRATIS LEVERING in België en Nederland vanaf euro.


Stift Cen aflsuitdop, met ingebouwde vonkaansteker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения