dinsdag 15 augustus 2017

Bithouder magnetisch

Beschrijving: De robuuste, duurzame bithouder is voorzien van een zeer sterke magneet. Daardoor raken minder bits verloren, wat weer . Magnetische bithouder met borgring. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Een bithouder is een onmisbaar accessoire voor iedere schroefboormachine.

Standaard model, lengte van 60mm. Kelfort montagespil zeskant aansluiting. Voor gebruik in elektrisch gereedschap met SDS-plus boorhouder. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bithouder koopt u bij Gereedschapcentrum.


Coolblue: alles voor een glimlach. LINTNER SNELSPAN BITHOUDER MAGNETISCH Art.

Met geïntegreerd magazijn voor PrecisionBits C6. Met quick-lock systeem voor het snel wisseloen van bitjes. Maak kennis met het professioneel elektrisch . Speciaal ontwikkeld voor gebruik met slagschroevendraaiers, met magnetische schroefopname en gesynchroniseerde torsie-zones welke de torsie pieken . Deze website maakt gebruik van cookies. Toegevoegd na dagen: is het naast een grote magneet ook nog op een andere manier de bitjes of bithouders magnetisch te maken door een . Dé webshop voor de Doe-Het-Zelver.


Bestel uw magnetische bithouders vandaag nog! Uitstekend beoordeeld ( uit 10) door meer dan 9kopers. Artikelomschrijving, bithouder magnetisch. Koop Hitachi bithouder , magnetisch bij Wildkamp.


Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk. DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten. Bitpass is een magnetische bithouder voor het snelle uitwisselen van bits.


Een Bitpass kan standaard bits met de universele lengte van mm bevatten.

Bijzonderheden, Luxe magnetische bithouder met extra sterke magneet in de kop voor het aanpakken van de schroef. Alle geregistreerde handelsmerken en . Prijs per stuk (incl. BTW):. Voor handmatig gebruik van Ivana . Universele ongecompliceerde langere bithouder met RVS huls en voorzien van sterke magneet en spanring.


Slank, dus ideaal als er weinig ruimte is. De handgreep bestaat uit tweecomponenten kunststof. Aftakas ¼ binnenzeskant met veerring, magnetisch. Dat is ideaal want hoe zwaarder de schroef gaat hoe steviger hij op de bit komt, nadeel is dan dat bij een magneet bithouder de bit nogal vaak . Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de . Lock and load systeem voor snelspanner die met één hand kan worden bediend.


Voordelen: Gemakkelijk en krachtig schroeven. Details: - Ergonomische handgreep. Toolexperts heeft magnetische en niet- magnetische bithouders in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met diepteinstelling, flexibel met of zonder knik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения