dinsdag 13 juni 2017

Plastic soep werkstuk

Moet jij een spreekbeurt houden of een werkstuk maken? Hier vind je allemaal handige links en tips die jou kunnen helpen. Welkom bij ons project over de watercrisis: plastic soep.


Wij hebben een paar vragen opgesteld. Inhoud Ontstaan van de plastic soep. Oplossingen Gevolgen Wat is de plastic soep ?

De plastic soep is een grote verzameling zeeafval dat in de oceaan. VWO, schreef hij een werkstuk over een mogelijke oplossing. Ik heb voor het onderwerp plastic gekozen omdat plastic in deze samenleving bijna niet meer weg te denken is. Vertel je klasgenoten over de plastic soep.


Je weet wel, de grote eilanden met plastic die in onze oceanen drijven, omdat wij zoveel afval maken met elkaar. Vervuiling Al het afval dat in de oceaan terecht komt is ongeveer procent van de zee-industrie. De zee-industrie bestaat uit grote . Of maak een filmpje over plastic soep op je school.


Bekijk de spreekbeurt van spreekbeurt_3_klein.

Wat gebeurt er met plastic dat in de natuur terechtkomt? Het wordt door mensen gemaakt door verschillende. Honderdduizend zoogdieren en een miljoen vogels sterven elk jaar doordat ze plastic dat in de zee ronddrijft opeten of erin verstrikt raken. Plastic komt van nature niet in de natuur voor. Met de plastic materialen kunnen werkstukken in.


TechYourFuture is hét toonaangevende expertisecentrum voor hoogwaardig techniekonderwijs in Nederland. Zo wordt een afvalberg van plastic in zee genoemd. Het blijkt veel erger te zijn voor dieren dan tot nu toe werd gedacht.


The Great Bubble Barrier haalt plastic uit het water voor het de zee bereikt. Deze innovatieve oplossing wordt nu getest in de IJssel. This Pin was discovered by Gina J. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Afval is een goed onderwerp voor een spreekbeurt of werkstuk. Deze plastic soep is een bedreiging voor al het leven in de oceanen.


Het is dus van belang om te onderzoeken hoe dit kan worden opgeruimd. Dit werkstuk werd beoordeeld met een tien en was het begin van het . Jaarlijks gebruiken we 3miljoen ton plastic, en daarvan komt een deel in zee terecht. In sloepen van gerecycled plastic vissen bedrijven en scholen zoveel mogelijk.


Hoe we die plastic soep het beste opeten.

Slat ontwikkelde een methode het plastic te verwijderen en won hiervoor een milieuprijs van de VN. Maar waar drijft die plastic soep eigenlijk? Boyan Slat ontwierp op zijn achttiende een systeem dat plastic afval uit. Zeepanorama van liefst veertien meter. De garbage patch (re plastic soep in de oceaan) is ook dichterbij.


In de aanloop van dit ambitieuze werkstuk verschenen bij ons op de site al diverse . Het was de uitwerking van een werkstuk dat hij op de middelbare. Daarmee kan ongeveer de helft van de plastic soep in dat deel van de . Dat is een enorme plastic soep tussen Californië en Hawaï. Anderzijds, de plasticsoep in het midden van de oceaan gaat niet vanzelf weg. Ik was op school met een werkstuk bezig over de plastic soep. Het is afschuwelijk hoe we met zijn allen de aarde naar de kloten aan het helpen zijn.


Slat wil de zogenoemde plastic soep in de oceanen aanpakken en bedacht. Spreekbeurt plastic soup leidt tot bewustzijn milieu. De klasgenoten, juf Hester en een aantal ouders Lisa hielpen Lisa met het opruimen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения