dinsdag 20 juni 2017

Adapter babyfoon

Het is niet leuk als de oplader of adapter van je trouwe babyfoon kapot gaat. Gelukkig kun je met een nieuwe adapter gewoon je vertrouwde Alecto babyfoon. Of wil je een extra adapter nodig zodat je de babyfoon makkelijk in.


Alecto DBX -Eco DECT babyfoon met display Alecto DBX-Eco DECT. Met deze adapter kun je de babyfoon aansluiten op netstroom. De adapter is geschikt voor ouderunit en babyunit.

Deze adapter is geschikt voor zowel de baby unit (camera) als de ouder . Babymoov Micro USB Adapter - Compatibel met alle babyfoons. Vind adapter babyfoon op Marktplaats. Merk Alecto Omschrijving babyfoon adapter Kenmerk ouder toestel Soort.


Sluit je babyfoon aan op netstroom. Bijpassende producten vind je op het specificatietabblad. Hallo, de netadapter van onze babyfoon is stuk gegaan.


Specificaties: 230V AC, Hz, uitgangsspanning 9V DC, 200mA.

Nu wil ik losse adapter kopen. Even later had ik hetzelfde probleem met het snoer van de adapter. DC 5V aan de rechterzijde van de baby-unit en doe de adapter in een. Neem de adapter (s) uit het stopcontact en reinig de babyfoon uitsluitend met een.


Alecto Origineel DBX-ECO Babyfoon DBX-ECO Digitale DECT babyfoon. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Betrouwbaar, gemakkelijk te bestellen en snelle . Koop ze direct online bij Avent of bij een van onze winkels. De NUK Eco babyfoon is 1 storingsvrij en heeft een bereik tot 3meter.


Power Adapter voor Babyfoon pinkorblue. Bent u op zoek naar een babyfoon van topkwaliteit die eenvoudig te bedienen is ? Philips Avent babyfoons SCD51. Dan is de DBX-ECO voor u de beste keus. A) - Alleen geschikt voor de Baby Unit. De babyfoon heeft een ouderunit die zowel via de adapter als met batterijen gebruikt kan worden.


De babyunit kan aangesloten worden op de bijgeleverde . Ruim een jaar gebruiken wij deze babyfoon naar tevredenheid.

Echter, vanavond van het ene op het andere moment bleek het kabeltje stuk. Ben je op zoek naar een babyfoon ? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Het is gelukkig niet altijd nodig om een volledig nieuwe Angelcare babyfoon te moeten kopen. Angelcare adapter 5V met micro USB. Bestel online tegen de laagste prijs! Dit vervangingsartikel is geschikt voor de volgende producten: Alecto DBX-Eco DECT babyfoon met display Alecto . Babyfoon alleen actief bij geluid.


Voedingadapter voor de ouderunit. De ontvanger ( ouderunit) werkt met adapter en AAA oplaadbare batterijen (beide meegeleverd). Op zich een prima babyfoon echter zijn er twee minpunten dat is de gevoeligheid van de adapter kabels en de geluidskwaliteit.


BABYFOONS via de TELEFOON vindt u bij PHONE-MASTER in Amsterdam. Werkt op meegeleverde lichtnet- adapter. Kan ook werken op gewone batterijtjes.


Deze Alecto DBX-ECO babyfoon heeft een unieke ECO Mode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения