maandag 27 maart 2017

Leesbril met magneet

Ben je altijd je leesbril kwijt? De CLIC producten zijn een revolutie op het gebied van eyewear. Clic magneet monturen, zonnebrillen en leesbrillen. Het dragen van een CLIC bril is handig, . Met deze A-kwaliteit magneetbril heeft u nooit meer de ergernis van het zoeken naar een leesbril ! U heeft al een magneetbril vanaf € 195! Je kan de sterkte van de glazen niet kiezen alhoewel er vermeld was dat je een bericht zou krijgen om sterkte te vermelden.


Ook kleur niet kunnen kiezen en . De Easy Reader is geen gewone leesbril, maar een trendy leesbril met magneetsluiting , waardoor op- en afzetten heel eenvoudig wordt. Verlies jij je bril ook al eens uit het oog en is het dan onmogelijk om hem terug te vinden omdat je net blind kijkt over de plek waar je hem voor het laatst zag? Een Clic Magneetbril is een leesbril die u los om uw nek hangt als u het even niet gebruikt.


Een Clic leesbril heeft een magnetische sluiting aan de neus. Hierdoor is het op- en afzetten van de Clic heel eenvoudig. De glazen vouwt u voor de ogen naar . Het is bij het bestellen in onze webshop niet aan te geven welke sterke u graag zou willen ontvangen. Vind magneet bril op Marktplaats.


Leesbril magneet Diversen sterktes verkrijgbaar. Bij ons alleen de enige en originele CliC magneetbril ! Webwinkel voor clic en seeoo brillen. Wanneer je moeite hebt met het lezen van kleine lettertjes of het zien van details, is een leesbril op sterkte de ideale uitkomst. Drie klik classic XXL leesbrillen voor slechts €300.


Een innovatieve, praktische leesbril die u in één beweging vastklikt. Geen vervelend touwtje meer in uw . Doormiddel van een magneetsluiting op de neusbrug te openen en te sluiten. Geen tegendruk van t kussen bij lezen in bed. Click leesbril magnetisch transparant-zwart - klikleesbril Click leesbrillen. Een leesbril is hiervoor dé oplossing.


Magneet leesbril met zachte elastomeer hoofband. Hans Anders heeft een ruime selectie goede, betrouwbare en betaalbare leesbrillen , zoals je dat van ons gewend bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения