woensdag 18 januari 2017

Opladen telefoon

Is de batterij van jouw mobiele telefoon ook altijd veel te snel leeg? Ga dan aan de slag met onze tips voor slimmer opladen ! Je batterij is een van de belangrijkste onderdelen van je telefoon. We geven je enkele tips om de levensduur van je batterij zo goed mogelijk te . Nachts opladen is funest voor je batterij, de eerste keer moet je je accu helemaal leegmaken, je telefoon ontploft als je een niet-officiële oplader gebruikt : er .

Daarom is het belangrijk goed met de batterij om te gaan. Hoe kun je nu het best je telefoon opladen ? Je telefoon opladen kan tegenwoordig op tal van manieren. De technologie in je mobiel zorgt ervoor dat je mobiel automatisch stopt met opladen als je accu vol is.


En dan hebben we het nog niet eens over het opladen van de telefoon. We horen je denken: ja, ja, niet je telefoon in de slaapkamer opladen , want blauwe licht, stralingen, kans op brandgevaar wanneer-ie in het . De eerste keer dat je de oplader in je telefoon doet, moet je de batterij wel helemaal 1 opladen.

Ze zijn er in verschillende soorten. Geen probleem, je was toch van plan om te gaan slapen, dus gun je je telefoon een nachtje rust aan de oplader toe. In deze video praat Erwin je bij over . Maar de hele nacht je telefoon op de . Fabrikanten maken de mogelijkheden van de telefoons steeds groter en dat . We leggen uit welke adapter je moet hebben en wat de . Een écht draadloze oplader : dat belooft het team achter BricksPower. Steek een compatibele lader in een stopcontact.


Sluit de kabel aan op uw telefoon. Uw telefoon ondersteunt de USB. Verschillende aanbiedingen voor een Telefoon Oplader of USB lader. En wat bleek: wij laden onze telefoon al jaren verkeerd op. Er is zijn geen oplaadpunten aanwezig om je mobiel op te laden.


Wel zijn er mobiele opladers voor je telefoon te koop naast de lockers, of je kan er natuurlijk. Leg je telefoon voor je neer in Starbucks-vestiging en hij wordt automatisch opgeladen.

Met deze slimme tip is je telefoon in no time opgeladen. Dat is wat de koffiegigant zijn klanten gaat aanbieden in een . Tijdens je dagje Efteling kun je kosteloos je mobiele telefoon opladen bij één van de oplaadpalen in het park. Iedere oplaadpaal is voorzien van twaalf . Dan zijn er verschillende tips die je kunt gebruiken om daar verandering in te brengen.


Je kunt je telefoon door de dag heen op een draadloze lader leggen om snel . Er zijn namelijk genoeg oplossingen. Je kunt de batterij van een nieuwe Pixel- telefoon het beste volledig opladen. Daarna kun je de telefoon zo veel of zo weinig opladen als nodig is. Een passagier van een vlucht van de Indiase maatschappij IndigoAir is uit het vliegtuig gezet omdat hij de cockpit in wilde om zijn telefoon op . Het beste zou zijn om je telefoon uit te zetten tijdens het opladen. Dus met ongeveer 2kWh per jaar blijft je telefoon in leven.


Bedenkend dat de prijs voor 1kWh aan stroom rond de eurocent ligt, kost al het opladen op . Is je telefoon altijd super snel leeg? Als je snel de telefoon op moet laden , kun je het best geen autolader of USB- poort van je PC gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения