vrijdag 13 januari 2017

Maden vuilnisbak

En nu het dan zover is, worden we geconfronteerd met een van de keerzijdes van het warme weer: krioelende maden in een stinkende kliko. Maar hoe dood je deze beestjes! Maden of vliegen in je container.


Hier verschillende manieren om maden te bestrijden en ook hoe ze te . In een vuilnisbak , kliko of container komen vooral in de warme zomermaanden veel maden voor.

Wij hebben last van maden in de metalen afvalbak (met duwdeksel) die vrij staat in de hoek van de keuken. Na reiniging komen ze na een pa. Doe je de kliko open, klimmen de maden je tegemoet! De gemeente Rotterdam geeft tips voor de strijd tegen de witte larven. Het is voor veel mensen een ware nachtmerrie: je doet de prullenbak of de kliko open en opeens zie je allemaal maden door het vuilnis kruipen.


Heb je last van maden in de container? Bekijk snel wat je moet doen tegen maden en ontdek met tips hoe je maden kan voorkomen en .

Hang een pantykous met mottenballen in de vuilnisbak. BAARLE-NASSAU - Je kent het wel. De vuilnisbak gaat open en de maden komen krioelend onder het deksel vandaan.


Ook de gft-container is een paradijs voor ongedierte als maden. Fruitvliegjes planten zich heel snel voort: eitjes . Zeker als het warm en broeierig weer is, is de . Zet de (gft)-container in de schaduw. Hoe voorkom je een stinkende kliko met maden en ander ongedierte? BREDA - De maden kruipen weer uit de afvalbakken, met dit warme weer.


In Breda duurt het nog een jaar voordat . Last van maden in de groene bak. Een klein beetje schoonmaak azijn iets verdunt met water een klein bodempje en dan deksel iets open laten staan met een . Je hebt ze ongetwijfeld weleens in de (groene) afvalcontainer geha maden. Door de hoge temperaturen liggen stank en maden op de loer. Zit jouw groene container met dit warme weer ook onder de maden ?

Hoe kom je van die stinklucht in de kliko af? Deze tips helpen om ervan af te komen. Zo kun je snel en eenvoudig maden bestrijden en voorkomen.


Soda is hét wondermiddel om vieze geurtjes in je vuilnisbak te. Het is een tijdje warm geweest en opeens zijn ze er: maden in je gft-bak. In de keuken heb ik een grote vuilnisbak (waar een literzak in kan) en . Vlees, vis en fruitafval icm beschadigde vuilniszakken dragen er zorg voor dat ongedierte direct in de kliko komt. Verpakken in een boterhamzakje of . Daarnaast is het belangrijk de vuilnisbak nooit in de zon te plaatsen, maar liever . Knip een tak Hedera (klimop) af, leg dit in de kliko en de maden gaan dood. Zorg wel dat al het vuilnis eruit is en doe de deksel er weer op, zodat de hitte in de . Door stro op de bodem van de vuilnisbak te leggen, wordt het vocht geabsorbeerd en.


Spray om maden en vliegen in vuilnisbakken te bestrijden. Dan blijven de maden in ieder geval op de bodem van de zak en. Uw rolcontainer voor organisch keuken- en tuinafval (GFT en etensresten) kan in de zomer sneller gaan stinken en zelfs voor maden zorgen.


Veel mensen hebben er wel eens last van gehad: maden in de container. In deze blog geven we u een aantal handige tips voor het voorkomen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения