dinsdag 26 april 2016

Solar charger xtorm

Super efficiënt zonne-opladers. Met de beste zonnepanelen in de consumentenmarkt. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten voor verschillende . De Instinct is een robuuste outdoor solar charger die je de vrijheid en energie geeft om te gaan en staan waar je wil. Universele solar-oplader voorzien van krachtig zonnepaneel en siliconen behuizing die .

De Impulse is een robuuste outdoor solar charger die je de vrijheid en energie geeft om te gaan en staan waar je wil. Deze robuuste Charger heeft een rubber afwerking. De Evoke Solar Charger is voorzien van een ingebouwde li-polymeer batterij die 10. Altijd scherp geprijs juist advies en 1 service.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Ah is een robuuste outdoor solar charger die beschikt over een 10. Ah lithium-polymer batterij die krachtig genoeg .

De specificaties voor de charger: Zonnepaneel: 3. Coolblue: alles voor een glimlach. Een echte outdoor charger voor de meest uitdagende avonturen! Ga voor kwaliteit en de állerbeste . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met. This outdoor Charger is recharged on solar power in a short time thanks to the high efficiency solar panels.


Xtorm specialisten met échte kennis. XTORM - BASALT SOLAR CHARGER UNIVERSAL. The exterior of this robust Charger is made. The online shop where you can buy portable solar panels, solar chargers , power. Klik hier voor informatie over Xtorm.


Korte op- en ontlaadtijden en hoogwaardige materialen . Vind xtorm solar charger op Marktplaats. The Lava charger is ideal for outdoor activities, like traveling, hiking and tours. Due to the powerful solar panels and the large internal battery, you always have.


Klein, licht van gewicht en praktisch!

Een rugged lader die je in weer en wind . Stijlvolle universele solar charger. Het ideale reismaatje voor al uw buitensportactiviteiten! Deze hebben een accucapaciteit van minimaal . Scherpe prijzen, fijne service. Deze solar charger heeft een capaciteit van 10.


Deze power bank heeft een capaciteit van 6. Stoere universele outdoor- charger met rubber-afwerking. Bij deze verkoop ik mijn powerbank met zonnepaneel. Watt zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd via zonlicht.


Verkoop wegens niet gebruik - Aangekocht voor een reis maar die is niet door gegaan. Een zonnelader is dan een eerste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения