maandag 25 april 2016

Bladafscheider

De bladafscheider wordt in de HWA-buis geplaatst en voorkomt verstopping van het riool door bladresten. Het rooster is van RVS gemaakt en is uitneembaar. Tevens dienen ze ook als overloop en zijn gemakkelijk te reinigen. Hwa bladafscheider 80mm grijs Kleur: grijs Het blad wat vanuit de goot in de hemelwater buis loopt word automatisch afgevoerd door de bladafscheider.


Bij ons op de webwinkel vindt u meerdere bladafscheiders voor verschillende maten regenpijpen. Deze bladafscheider modellen zijn zeer goed.

Het losse RVS rooster vangt het blad en . Groot assortiment dakgoten en regenpijpen - Dakgootwinkel. Een bladafscheider wordt onderaan de hemelwaterafvoer geplaatst en voorkomt verstopping van de riolering. Zonder soldering makkelijk in elkaar te schuiven.


Koop of Verkoop bladafscheider op Marktplaats. U voorkomt verstopping van uw zinken regenpijp met de zinken bladafscheider. Bladeren zijn eenvoudig te verwijderen door het uitneembare RVS-rooster.


Zinken bladafscheider voor een ronde zinken buis. Bladafscheider voor hemelwaterafvoerbuis vierkant 80x80mm zink.

Aan één zijde voorzien van mof zodat ze in andere zinken buizen, bochten en hulpstukken . Categorie: Zink hemelwaterafvoer. Heb jij regelmatig last van verstoppingen door bladeren in de regenpijp? In onze moderne productieafdelingen in de filialen in Rijen en . Bladeren van een (plat) dak kunnen via de hemelwaterafvoerbuis in het riool terecht komen en hier verstopping veroorzaken. Informatie over pp-regenwaterafvoer-bladscheider zeef bladscheider zorgt grove vuildelen zoals bladeren standleiding verwijderd worden voordeel . HWA zink vierkant 1mm bladafscheider. Web-Naamloos-Met rasse schreden doet de herfst zijn intrede.


Met de komende regen en wind beginnen . Het plaatsen van een regenpijp blad afscheider kan een hoop problemen voorkomen zoals verstoppingen in uw riool door takjes en bladeren. Een bladscheider zorgt ervoor dat bladeren en ander vuil in vanuit de dakgoot en de regenpijp niet in de riolering of in het infiltratiesysteem kunnen komen. Amsterdam, bouwkeuring, bouwkeuringen in Amsterdam e. Dit zorgt ervoor dat vuil zoals bladeren niet in het riool terecht komt. Retour is mogelijk, mits onbeschadig en na controle van . Regentonvulautomaat met bladafscheider VULAUTOMATEN.


Bestel eenvoudig online via Klusleverancier. U heeft nog geen cadeaus toegevoegd aan . De bladeren worden zo op deze manier automatisch afgescheiden. Hierin past een buis met een diameter van 1mm.

Hemelwaterafvoer in koper en zink. Koop online zink product, zinken bladafscheider en ook regenpijp accessoires tegen dakgoot-inzink. Op zoek naar een Rheinzink bladafscheider 80x80mm? Feyts zinken bladafscheider Ø80mm.


Regenpijp - HWA bladafscheider Ø80. Vul hier uw vloeroppervlakte in. Duidelijke informatie per artikel Alle bedragen incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения