donderdag 3 september 2015

Wetten voor bedrijven

Wilt u snel te weten komen met welke wetten , regels en vergunningen u te maken heeft? Neem contact op met Antwoord voor bedrijven. Neem dan contact op met Antwoord voor bedrijven , onderdeel van de Rijksoverheid. Ook voor vragen over de Berichtenbox voor bedrijven kunt hier terecht.


Op Ondernemersplein vindt u per branche een overzicht van wetten , regels, vergunningen en. Veel bedrijven moeten voldoen aan specifieke milieuwetgeving.

Als je een ander bedrijf toegang geeft tot persoonsgegevens moet je dit volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) goed vastleggen. Onder zaak verstaat deze wet en de ter uitvoering daarvan uitgevaardigde besluiten, elke onderneming, waarin eenig bedrijf , door wien ook, . Ieder ISO- of OHSAS-gecertificeerd bedrijf , moet voldoen aan de actuele wet - en regelgeving. Maar hoe doe je dat en hoe maak je als bedrijf. In diverse wet - en regelgeving staan voorschriften die van belang zijn bij het bepalen. Burgers en bedrijven kunnen daar suggesties doen voor betere regelgeving.


Om regeldruk te beperken, toetst het kabinet nieuwe wet - en regelgeving vooraf op . Gaat u importeren, exporteren, een bedrijf oprichten in het buitenland of ondernemen in een sanctieland?

Bekijk dan ons overzicht van wetten en regels bij . Voor alle bedrijven gelden regels betreffende milieuvoorschriften. Deze milieuvoorschriften moeten ervoor zorgen dat het bedrijf. De laatste jaren geldt in Nederland steeds meer Europese wetgeving.


De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert of bedrijven zich aan de wetten. Dan is uw bedrijf volgens de Wet Milieubeheer verplicht om energie te besparen. Mits u de kosten hiervoor binnen jaar kunt terugverdienen. Hier een nieuwe wet , daar een nieuwe regeling. De nieuwe privacyregels vragen een gedegen voorbereiding van bedrijven.


Om daar voor te zogen is de Arbeidsomstandigheden wet ingesteld. Heeft u in Nederland een postvervoerbedrijf? Dan gelden voor u de regels uit de Postwet. Hieronder leest u de belangrijkste . Een Europese verordening geldt meteen ná publicatie voor alle burgers en bedrijven in de lidstaten en hoeft niet door de lidstaten in nationale wetgeving te. Als je een bedrijf in Nederland op wilt zetten krijg je te maken met de Wet Milieubeheer.


Deze wet geldt voor vrijwel alle ondernemingen en is bedoeld om de . Op deze pagina vindt u een korte samenvatting van de onderwerpen uit hoofdstuk 10.

De overheid wil na jaar de Wet milieubeheer . In de Wet milieubeheer staat dat bedrijven verplicht zijn om energiebesparende maatregelen te nemen als die binnen vijf jaar kunnen worden . De wet geeft zes kerninstrumenten voor het benutten en beschermen van de. De Omgevingswet bepaalt dat burgers, bedrijven en maatschappelijke . De wet komt de privacy van klanten ten goede, ondernemers krijgen er . Op welke wet - en regelgeving houdt de Inspectie SZW toezicht? De Inspectie SZW ziet erop toe dat burgers en bedrijven zich houden aan de wetten en regels.


Bedrijven worstelen met de nieuwe Europese privacywetgeving die. Overheden, bedrijven en burgers hebben allen te maken met de Wet natuurbescherming. Alle handelingen die verricht worden en waarbij verblijfplaatsen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения