vrijdag 11 september 2015

Spiritus ketonatus

De alcohol is gedenatureerd en bijvoorbeeld te gebruiken voor het . Flacon 100ml alcohol ketonatus. Brandspiritus als goedkoop vervangmiddel voor spiritus ketonatus ter desinfectie van de huid. Alcohol Ketonatus Fortior is geschikt voor het ontsmetten van instrumentarium of delen van de gave huid. Op vele plaatsen te verkrijgen. Nu viel mij voor het erst op dat de . Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen . Op deze pagina staat een uitleg van de . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Alcohol ketonatus is een oplosmiddel voor het reinigen van de huid en instrumenten en is niet voor inwendig gebruik. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Spartium junceum Spatiphyllum (ondersoorten) speed speedball speelgoed(onderdelen) speld spiritus spiritus ketonatus 38 3tuinplanten . Voor het desinfecteren van instrumenten. Voorraad indicatie: Op voorraad: (levertijd 1-werkdagen). Fermentale alcohol voor het reinigen en ontvetten van oppervakken.


Spiritus ketonatus dilitus, , 2ml. Gedenatureerde alcohol, spiritus ketonatus dilutus. Podior is wel geschikt voor ontsmetting van een blijvend intacte huid maar dus niet geschikt voor invasieve . Bekijk ons breed assortiment Materiaal op Tattoo Supply.


Aldentalservice levert medische apparatuur en instrumenten. Informeer uzelf op onze website! Ketonatus geschikt voor het ontsmetten van instrumentarium of delen van de gave huid. Andere producten in dezelfde categorie: . Rijmwoordenboek SPIRITUS KETONATUS : 1rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek.


Dental One levert medische apparatuur en medische instrumenten. Bruin-glazen stopfles met plat dekselstop en etiket “ SPIRITUS KETONATUS DILUTUS”, gebruikt in apotheek. Toepasbaar als ontsmettingsmiddel voor o. Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden gebruik. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De grote witte fles is rond van vorm en heeft een licht concave bodem.


De wanden zijn recht met gebogen schouders. De bergamot zal er voor de geur inzitten, verder is het gedenatureerde alcohol zoals bijvoorbeeld Bio-ethanol en spiritus. Login om producten te bestellen. Bestel je Alcohol bij Werken met Merken.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. This Pin was discovered by Kallu Medeiros. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Het door middel van bepaalde mengmiddelen denatureren van alcohol tot spiritus ketonatus is voortbrengen in de zin van art.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения