dinsdag 23 juni 2015

Oplader in stopcontact laten zitten brand

Probleem is, dat miljoenen (miljarden) opladers continu in het stopcontact zitten. Verder is er een gering risico op brand. Met name het aan laten staan van elektronische apparaten en het opladen ervan. Haal de oplader uit het stopcontact als er niks opgeladen wordt. Telefoonladers kunnen (erg) warm worden en brand veroorzaken.


Geen opladers of enig apparatuur in het stopcontact laten zitten.

In andere topics las ik dat het geen kwaad kan de lader te laten zitten buiten het feit. Wie kan mij vertellen dat wanneer ik de oplader van b. Ook een batterijlader zou ik niet in het stopcontact laten zitten. Ook na het opladen van de gsm laat ik de lader in het stopcontact. Als de gsm is opgeladen en ik haal hem er af, maar laat de lader in het stopcontact zitten. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, . Stijltangen kunnen heel warm worden en vooral als ze naast vlambare voorwerpen zitten , zijn ze gevaarlijk.


Je gsm- oplader in het stopcontact laten zitten. We zijn er allemaal wel eens schuldig aan.

Kortsluiting en brand kunnen dan het gevolg zijn. Wij raden dan ook aan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact te trekken als de accu . Het is in menig huishouden een dagelijkse speurtocht: het zoeken naar een ongebruikt stopcontact voor de oplader van telefoon, tablet of . In Nederland verkochte opladers vallen onder toezicht van de . Om doorbranden, kortsluiting en brand te voorkomen, is het belangrijk dat de totale som. Of de oplader blijft achter in het stopcontact. En ja, bij verkeerd opladen kan er brand ontstaan. Laat nooit een oplader in het stopcontact zitten zonder dat er een apparaat aan vast zit.


Een telefoonoplader die in het stopcontact was blijven zitten , bleek de. Scheelt energie en brandgevaar. Alleen dingen als een lader van een tandenborstel laat ik lekker in het stopcontact zitten.


Brandgevaar kan wel een reden zijn ze eruit te halen. EINDHOVEN - Opladers van mobiele telefoons veroorzaken veel. De opladers blijven te lang in het stopcontact zitten , worden te heet en veroorzaken vervolgens door oververhitting brand. Kan het kwaad als de oplader permanent in het stopcontact blijft zitten ? Zo gevaarlijk kan het zijn om je oplader in het stopcontact te laten. De brand was snel geblust, maar door de vele rookschade is het huis . Steeds vaker ontstaat er brand doordat een oplader of accu te warm.


Je moeder zal vast wel eens gezeurd hebben dat je de oplader van je telefoon uit het stopcontact moet halen.

Als je die in het stopcontact laat zitten , doe dat dan liefst op een plaats. Het bericht over brandgevaar met laders is door de Telegraaf de wereld. Als die zijn opgeladen is het beter de stekker uit het stopcontact te. Echter, na studie van het rapport blijkt de zaak toch iets anders in elkaar te zitten.


Mijn oplader zat in het stopcontact zonder dat een telefoo. Brand door een oververhitte telefoonoplader. Mijn tip is om opladers uit het stopcontact te halen als je niet hoeft op te laden, slaapt of niet thuis bent.


In wasdrogers zitten twee roosters, maar de meeste mensen weten er. Als de oplader te lang in het stopcontact zit , is er een kans op. Bij bijvoorbeeld opladers van uw mobiele telefoon kunt u het vaak voelen: zit er geen telefoon.


Sluipverbruik (en brandgevaar trouwens)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения