maandag 1 juni 2015

Dynamo usb oplader

Met een fietsdynamo trap je heel wat stroom bij elkaar om heel wat apparaatjes te voorzien van de . Tijdens het fietsen een mobieltje opladen , dat kan met de fietsdynamo. De dynamo op de fiets levert genoeg stroom om een USB -apparaat op . Door de stroomvoorziening USB -Werk aan te sluiten op de dynamo kunt u diverse USB -apparaten opladen tijdens het fietsen. Het apparaat levert stroom van de naafdynamo via een USB -aansluiting op het. Het gelijktijdig gebruik van de dynamo verlichting tijdens het opladen van .

Of is het nou een koplamp met een usb lader erin). ZZing aan de dynamo , verder geen omkijken meer naar. Kemo: M172N, USB-lader uit fietsdynamo - Elektronica-blog van Jos.


Als u fietst gebruikt u waarschijnlijk uit USB gevoede apparatuur, zoals een . Hoe maak ik van een fietsdynamo een USB - Oplader ? Groothandel bicycle dynamo usb charger uit Goedkope bicycle dynamo usb charger Loten, Koop van Betrouwbare bicycle dynamo usb charger . The exception is the Forumslader Vand Dynamo Harvester Plus. Daarom heb ik mijn fiets USB compatible gemaakt.

Wat zou er veranderd moeten worden om de lader daadwerkelijk dingen te laten . Een SON dynamo loopt zo licht dat veel mensen overwegen om er overdag een telefoon of GPS. Wil je gewoon alleen USB spanning, dan zijn er tegenwoordig wel betere . Onze PedalPower opladers zijn gemakkelijk en snel te installeren. Mijn fiets heeft een USB -aansluiting die gevoed wordt door de accu. De USB-Bike is een toestel dat via de dynamo van een fiets als universele USB - oplader werkt. Direct aansluiten op de dynamo kan niet, want voor het laden van een.


Maar de meeste apparaatjes kun je tegenwoordig laden via de usb -poort van de. Vervolgens kun je met dat accupack weer je apparaatjes opladen. Kemo M1USB Fiets-laadregelaar Zwart. De stroom voor het gebruik of het opladen van de accu wordt dan van de dynamo afgenomen. Dit portable accupack kan onder andere via een fietsdynamo worden.


A via een usb -aansluiting levert. Buy BioLogic Reecharge Dynamo Kit: Electronics - Amazon. Groothandel kwaliteit en goedkope nood zonne-hand crank dynamo USB power bank oplader zaklamp voor mobiele telefoon van onze fabriek - een van de . Steeds meer mensen hebben een fiets met naaf dynamo.


Bestel de AXA Koplamp Luxx Plus USB - Oplader Standlicht Sensor. Garmin Edge fietscomputer, met USB oplader.

Met deze USB lader met ingebouwde dynamo en een opvouwbare slinger, kunt u met zeer weinig spierkracht uw GSM opladen waar u maar wilt. De Dynamo oplader voor mobiele MTT werkt met de USB -kabel van je mobiele MTT, werkt met alle mobiele markering. It converts electricity generated by hub and bottle dynamos to USB output. Hand aangedreven Dynamo met USB poort (Gratis Verzending). The USB -WERK is wired to your volt, watt dynamo in parallel with your.


Een oplossing hiervoor kan de Kemo USB lader zijn. De spanning voor het laden van deze apparatuur wordt via de fiets dynamo geleverd. Solar zaklamp, radio, oplader en crank- dynamo in een.


Zaklamp met FM-radio en oplader voor mobiele apparaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения