dinsdag 28 april 2015

Aansluiting aanvragen

Of hebt u al een aanvraag geplaatst en wilt u meer informatie? Wilt u een aansluiting aanvragen ? Beantwoord eerst de vragen hieronder . Een nieuwe aansluiting aanvragen doet u via aansluitingen. Enexis adviseert u graag over de juiste aansluitcapaciteit.

Liander beheert het energienetwerk van gas en stroom in uw regio. Wij regelen een nieuwe aansluiting. Deze wizard helpt u bij het vaststellen van het soort gas- of elektriciteitsaansluiting dat u nodig heeft. En de benodigde capaciteit van de aansluiting. Bekijk de video over het proces van aanvraag tot aansluiting.


Dit gedeelte van de website maakt gebruik van cookies van derden en is daarom geblokkeerd. U heeft, net als alle andere zakelijke elektriciteitsafnemers in Nederlan recht op een aansluiting op het elektriciteitsnet.

Als u gaat bouwen heeft u waarschijnlijk ook een drinkwateraansluiting nodig. Dit moet u zelf (laten) aanvragen via Mijnaansluiting. Hebt u een wateraansluiting nodig voor uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand?


Of wilt u de bestaande aansluiting wijzigen? Doet u een aanvraag voor een aansluiting elektriciteit met een capaciteit van 3xampère of kleiner? Wanneer gebeurt precies de aansluiting van aardgas, water, elektriciteit?


Alle aanvragen dien jij als bouwheer zelf te doen. Dan kunt u deze hier aanvragen. Een elektriciteits- en aardgasaansluiting aanvragen. Een rioolaansluiting is een verbinding tussen de openbare riolering en de riolering op particulier terrein.


De aansluiting over eigen grond moet u als eigenaar . Aansluiting aanvragen , wijzigen of verwijderen. De gemeente zorgt voor aansluiting van het openbare riool op privéterrein. Is uw woning of bedrijf niet aangesloten op de riolering? Aanvraag toestemming aansluiting op riolering voor particulieren - DigiD .

Bent u niet aangesloten op het riool? Dan moet u een aansluiting aanvragen bij uw netbeheerder. Zonder energiecontract krijgt u echter . Een plaatsing, verplaatsing of verwijdering van een drinkwater- of rioolaansluiting?


Als je nieuwe huis nog niet is aangesloten op het energienet, dan kun je een aansluiting aanvragen via de netbeheerder. Alleen de netbeheerder mag namelijk . Als u voor een nieuw huis een aansluiting op het rioolstelsel wilt, moet u dit aanvragen bij de gemeente. Nieuwe aansluiting op elektriciteit of gas? En wat een nieuwe aansluiting kost? Is FARYS de beheerder van het rioleringsstelsel in je gemeente, dan zorgen wij voor de rioolaansluiting van de hoofdriool in de straat tot aan de rooilijn.


Heeft u een wateraansluiting nodig voor uw nieuwbouwhuis of bedrijf? Ze gaat over de aanleg, het onderhou de ontstopping en de vervanging ervan. Zoals voor gas, elektriciteit, water en riool.


Voor het aanvragen van een nieuwe aansluiting , tijdelijke bouwaansluiting, het wijzigen van bestaande aansluiting of voor een offerte, gaat u naar . Zodra we uw aanvraag hebben beoordeel hoort u. U wilt een aansluiting op de openbare riolering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения