woensdag 25 maart 2015

Meterstanden verhuizing

Bij een verhuizing geeft u de meterstand door aan uw energieleverancier. Zowel bij het verlaten van de vorige woning als bij het intrekken in de nieuwe woning. U geeft zelf de meterstanden door aan uw energiebedrijf als u gaat verhuizen. Lees hier verder waar u op moet letten.


U moet de meterstanden binnen werkdagen aan uw energieleverancier doorgeven. Makkelijk en snel uw Nuon verhuizing doorgeven of Nuon adreswijziging.

De meterstanden van uw nieuwe huis gebruiken we als beginstanden voor uw . Uw energiebedrijf moet aan u de meterstanden opvragen. Schrijf op de dag van de verhuizing de meterstanden op. Je kunt je verhuizing al drie maanden van tevoren aan ons doorgeven. Geef de meterstanden van je oude en je nieuwe woning vlak voor de sleuteloverdracht . In stappen heeft u uw verhuizing aan ons doorgegeven. Zo verzamel je alle relevante informatie én voorkom je elke discussie over de juiste meterstanden.


Je weet perfect vanaf wanneer je jouw eigen energie . Wij hebben wel altijd uw meterstand nodig zodra u de sleutel heeft ontvangen of heeft ingeleverd.

Geef de verhuizing op tijd door aan uw energieleverancier - minimaal vier weken van tevoren. Neem op de dag van de verhuizing de actuele meterstanden op. Ik ga volgende maand verhuizen. Nu weet ik hoe ik een verhuizing moet regelen en wil mijn meterstanden samen met mijn huisbaas noteren. Uw verhuizing geeft u snel door via MijnENGIE.


Meterstanden doorgeven bij een verhuizing. Als wij uw meterstanden nodig hebben, . Hoe lang van tevoren moet ik een verhuizing doorgeven? Wanneer moet ik bij een verhuizing de meterstanden doorgeven?


Verhuizing doorgeven: doe het gemakkelijk online. Ook meterstanden hoeft u bij een verhuizing niet door te geven aan Enexis Netbeheer. Deze is verantwoordelijk voor . Gelukkig kan je bij ENGIE Electrabel online verhuizen in enkele minuten. Geef je verhuisdatum en meterstanden door. Met één enkel energieovernamedocument voor heel België is verhuizen en de meterstanden van het energieverbruik doorgeven kinderspel.


Het afsluiten van een energiecontract schiet er bij een verhuizing wel. Als u verhuist , verhuist uw energiecontract met u mee. Als er later discussie over de meterstanden ontstaat, kan de leverancier dit document opvragen als . Om uw eindfactuur van uw oude adres te krijgen, geeft u de meterstand.

Soms zijn de verkeerde meterstanden doorgegeven aan de energieleverancier bij een verhuizing. De verhuizing hebben wij al enige weken geleden doorgegeven aan. Je gaat verhuizen en wil zorgeloos blijven genieten van hernieuwbare energie? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Bovendien genieten Eneco-klanten van . U kunt uw verhuizing weken voor de sleuteloverdracht aan ons doorgeven. Onderstaande hulpvideo laat zien hoe u dat doet. To view this media, you need an . Bent u reeds klant, dan kan dit ook via My Luminus.


Weet u zeker dat u de juiste stand van de watermeter hebt ingevuld? Tip: vergelijk het nummer op uw watermeter met het . Om de drinkwaterlevering van een adres over te dragen op een andere naam, hebben we het meternummer, de meterstand en de datum van overdracht nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения