donderdag 2 oktober 2014

Cubaans geld wisselen

U kunt het beste contant geld op Cuba omwisselen bij . Bij het wisselen van Amerikaanse dollars wordt een extra belasting geheven van. Je hebt een reis gepland naar Cuba , maar hoe werkt het geld wisselen in Cuba ? Onze reiziger Cécile vertelt over haar ervaringen. Gratis advies over Cubaanse Peso wisselen voor uw reis naar Cuba.

Wissel Cubaanse Peso direct online. MyTravelPlanner, goed voorbereid op reis in. Op Cuba geld is een ingewikkelde zaak. Munten: $A en 20-5-2-Centavos Naast de CUP is er voor buitenlanders de CUC ( Cuba Peso Convertible).


Als buitenlanders wisselen dan ontvangen ze . Tip: Als je wisselgeld terugkrijgt, let op! Wanneer je CUP ontvangt, kun je daar als toerist niets mee.

Cubanen proberen je soms wisselgeld in . Geld wisselen kun je in Cuba op de grotere luchthavens, waaronder. Buiten Cuba is de CUC niets waard. Ik heb begrepen dat het verboden is om Cubaans geld in te voeren.


En dan op mijn gemak de volgende geld te wisselen. Ik ga twee weken, dus is het dan aan te . In de hotels aan de receptie wisselen is altijd duurder dan in de wissel. We geven tips en reisadvies over o. De Nederlandse ambassade adviseert dan ook om voldoende contant geld. Je kunt in Cuba Euro”s omwisselen in pesos convertibles op de luchthaven in . Na onze vele reizen naar Cuba , ons grote lokale netwerk en schat aan. Tijdens je reis kun je geld wisselen bij banken, officiële wisselkantoren of bij je hotel.


Calculator om geld Cubaanse Peso (CUC) in en van Euro (EUR) het gebruiken tot datumwisselkoersen binnen om te zetten. Hier kun je geld wisselen en cash geld opnemen. Praktische informatie over de luchthaven van Havana, visa en gezondheidsinformatie, het weer, vervoer, de netspanning en feestdagen.


Dit maakt het klimaat van Cuba voor veel mensen zeer aangenaam.

Let daarom bij het wisselen van geld altijd goed op dat je inderdaad CUCs terugkrijgt en . Ga je binnenkort op vakantie of op reis naar Cuba ? Via deze website weet je snel of je geld moet wisselen en wat de actuele de wisselkoers is. Geld uit een geldautomaat halen kan amper in Cuba. Vreemde valuta bestellen en inwisselen doe je als je naar het buitenland gaat of terugkomt. Lees meer over buitenlands geld. Houd echter in de gaten wat je aan wisselgeld terugkrijgt: soms krijg je als je betaalt . De Cubaanse convertibele peso is een van de twee officiële munteenheden van Cuba.


De valuta is speciaal in het leven geroepen voor toeristen. Op het vliegveld kun je wisselen. Alles goed en wel, onze vakantie naar Cuba een aantal maanden geleden. Nederland bestaat, die onze CUC's terug wil wisselen voor euro's.


Ik ga over een paar maanden weekjes naar Cuba. Cubaanse peso naar Euro omrekenen en waarde Cubaanse peso bepalen. Als je aankomt op Havana, let dan op de scams met geld wisselen zoals Kees van der . In België kan je vooraf geen Cubaans geld aanschaffen.


Je dient dit ter plaatse te doen in banken, bij officiële wisselkantoren , aan recepties van hotels. Een overzicht van alle geldautomaten op Cuba vindt u op onze geldautomaten pagina. Vind hier onze antwoorden op veelgestelde vragen (FAQs) over onze Cuba reizen. Hoeveel geld moet ik meenemen naar Cuba ? Als toerist is het echter handig om ook wat Cubaans geld te wisselen , om inkopen te doen op een lokale markt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения