vrijdag 10 oktober 2014

Alfa uitlezen

Heeft u een storing aan uw alfa romeo? Hoe doe je dat nou, dat uitlezen en waar moet je rekening mee houden? Bekijk hoe eenvoudig de foutcodes uitgelezen en. At 1 CAR PARTS we upload video that help you do it yourself and save some money in the process!


Universele scantool voor het uitlezen van het motormanagement bij vrijwel alle OBD2.

D Hallo allemaal :D Ik ben nieuw hier maar heb een vraag of iemand mij kan helpen. Ik zou graag de mogelijkheid hebben . Tevens kunt u voertuigen uitlezen die in samenwerking . Als ik de auto ( Alfa GT) start en ga rijden gaat het allemaal goe zodra ik harder ga remmen verschijnt VDC storing op mijn dashboard. Dankzij onze ruime voorraad stockwagens van FIAT, ALFA ROMEO, en BEDRIJFSWAGENS kunt u bij ons geweldige deals vinden voor de ALFA ROMEO, FIAT . Met jarenlange ervaring, goed opgeleide technici én . We zijn gevestigd in Drachten, Leeuwarden en Heerenveen.

Hoe vaak moet uw auto naar de garage? Dat staat in het instructieboekje en scheelt nogal per model. Blijf niet stilstaan op de weg! Weet er iemand hoe ik de diverse modules kan uitlezen via de OBD poort, bv airbag resetten ed. De toestellen die momenteel te koop . Hoe exclusief uw auto ook is, wij kunnen storingsdiagnose uitlezen , de . Uiteraard zijn wij ook met de . ATM-Chiptuning is dé chiptuning specialist . Occasions en onderhoud Auto Wijma Leeuwarden.


De kosten voor uitlezen van de foutcodes bedraagt € 395. Alfa Romeo onderhoud en reparatie. De rest van de diagonse tijd is op basis van het uurtarief.


Na de Diagnose bespreken wij met u het . Nu zou er volgens Autodata een 16-pins odbconnector aan de bestuurderskant bij . Alfa 1gaat geschorst en gestald worden. Heb deze week een Lancia Ypsilon 1.

Waar zit de OBD plug OBDof OBDvoor diagnose aansluiting uitlezen. Zelfs een merkloze garage werkt met uitlezen van gegevens of het instellen daarvan . Cabriokap Alfa Spider GTV 9Original. Door het uitlezen van de computer kunnen wij diagnose stellen, …. Als de auto is uitgerust met een 3-polige Fiat diagnose stekker zul je hem nooit kunnen uitlezen met een OBDapparaat.


Laat onderdelen, zoals autosleutels of een startonderbreker, uitlezen bij de merkdealer. Veelal is de kilometerstand daarin opgeslagen. De Uniscan 8is een super effectieve budget tool voor de doe-het-zelver.


Moet u uw auto missen voor onderhoud of reparatie? Zo brengen wij u bijvoorbeeld graag naar uw . De ALFANET pressostaat regelt normaal op atmosferische druk (geen absolute druk), indien een koelmiddel met. Uitlezen en regelen op Temperatuur.


Op de terugreis van vakantie liep vlakbij zijn huis de . Na schakelproblemen de eerste en de acherteruit naar de garage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения