dinsdag 29 juli 2014

Metanol

Het kenmerk van primaire alcoholen is dat er twee . Men gebruikt methanol onder andere als brandstof voor brandertjes van schotelverwarmers en fonduestellen. Brouwen mag (bier, wijn), maar alcohol stoken is illegaal om twee redenen. Je kan (giftig) methanol destilleren.


Methanol is een heel giftig product. Om MDMA of amfetamine te maken, worden grondstoffen vermengd en verdund met chemicaliën als zwavelzuur, aceton en methanol. The rapid and accurate diagnosis of toxic alcohol poisoning due to methanol ( methyl alcohol) is paramount in preventing serious adverse outcomes.


Historically known as wood alcohol, methanol is a light, . See our website for educational information on methanol its importance in our lives. De opbrengst aan methanol wordt begunstigd door hoge drukken en lage temperaturen. Een lagedrukproces ontstond door de ontdekking van een op.


According to a company using our technology. Klinische betekenis: De concentratie methanol in bloed wordt gemeten bij een verdenking op een intoxicatie met methanol bevattende producten en ter . It is the simplest alcohol, and is a light, volatile . T +(0)150E info@hatechgas. AkzoNobel Specialty Chemicals en partners gaan in Rotterdam een fabriek bouwen die vast afval omzet in methanol , een grondstof voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения