vrijdag 18 juli 2014

Magnetisch hengelspel

Met dit vrolijke hengelspel ben je verzekerd van uren speelplezier. Het spel kan alleen of samen met vrienden gespeeld worden. Sla ze aan de haak in dit leuke hengelspel ! Je kunt het spel op drie manieren spelen, namelijk: wie vangt de meeste vissen, wie.


Eindelijk heb ik bij u de juiste magneten voor mijn hengel gevonden! Ik gebruik het hengelspel al langer als kinderspel, in de kleuterschool, op bruiloften en bij .

Spel is nog nagenoeg nieuw opsturen is . Goula houten hengelspel (vis spel) probeer zoveel mogelijk vissen te vangen met je hengel. Mooi vormgegeven magnetisch hengelspel. Dit magnetisch visspel in carton is licht en heel handig om overal mee te nemen. Er zitten twee hengeltjes en magnetische vissen in. Magnetisch hengelspel , Vissenspel van het merk lilliputiens.


Vrolijk houten hengelspel met magnetische visjes en hengels. Kleurrijke eendjes zwemmen rond in de zwemvijver.

Hengel de eendjes uit de vijver. Een houten hengelspel met hengels en visjes met magneetjes. Eenvoudig, degelijk, magneten doen het goed.


Gooi je hengel maar uit en probeer de vis te vangen. Djeco - Visspel, magnetisch hengelspel. Een leuk spel dat iedereen nog wel kent van vroeger!


Aan de hengels zit een magneetje, waardoor de vissen aan de . Zowel geschikt voor binnen als buiten! Jeux éductifs en bois ESTHETISCHE, KLEURRIJKE SPELLETJES OM HET KIND TE BEGELEIDEN BIJ ZIJN EERSTE LEERERVARINGEN . Een fantastisch spelletje voor kleintjes. Het leuke vishengelspel is een mooi vormgegeven koffertje. Het vangen van vissen vraagt concentratie en oefent de motoriek terwijl de kinderen het als een leuke spannende activiteit ervaren. Houten puzzel met vissen voorzien van een magneet , inclusief hengel.


Knip de visjes uit en maak met de perforator een gaatje in de snuitjes. Rijg ieder visje aan een paperclip. Bind de magneet aan een touwtje. Tover een lach op iedereens gezicht en leer ook nog wat met deze magnetische speelset, compleet met echt werkende molen!


Met het Eichhorn- hengelspel worden de grootste vissen gevangen.

Aan de houten hengel is een magneet bevestigd om de vissen en andere zeedieren naar . Voor dit proefje heb je een aantal magneten en spijkers nodig. Dat ga je aan de hand van het hengelspel uitzoeken op het achterblad. Materiaal: beukenhout (1 FSC ) met magneetjes en glitterprints. Kleur: combinatie van primaire kleuren en . Het hengelspel is een oefening voor concentratie en beheersing van bewegingen. Het kind zal blijk moeten geven van behendigheid om een vis te vangen.


WP1driehoek inlegplank met stukken dieren. WP1inlegplank met stukken huisdieren. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Goki magnetische visspellen aanbied.


Dit hengelspel van het merk Melissa and Dough is van prachtige kwaliteit beukenhout en wordt geleverd in een mooie bewaardoos. Tijdens de les techniek rond magnetisme kregen de leerlingen elk een magneet. Vang de meeste vissen of kaasplakjes.


Houten hengelspel met hengels met magneten , gekleurde vissen en een aquarium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения